Bilgisayarı Kumanda ile Kontrol Etmek

kopsil

Hectopat
Bilgisayardan film izlerken onu uzaktan kumanda ile kontrol edebilir miyim? Televizyon gibi, sesini kısıp açmak, videoyu durdurup oynatabilir miyim? Bunun programı, alet edevatı var mı? Uzaktan kontrol programlarını önermeyin lütfen, aradığım şey o değil. Şimdiden teşekkür ederim.

Bir başka seçenek olarak;
TeamViewer kullanarak telefon veya tablet üzerinden kontrol edebilirsiniz.
Telefon üzerinden çok uygulama var aslında ama arkadaş özellikle alet edevat deyince.. Birde program önermeyin demiş. O yüzden kumanda tarzı olabilecek şeyler düşündüm.

Program istememişsiniz ama ben yinede belki diğer arkadaşların işine yarar diye yazayım.

Monect PC Remote gerçekten bence bu konuda en başarılı uygulama. Telefonu gamepad, touchpad'den tutun direksiyon vazifesiyle bile kullanabiliyorsunuz.

O uygulamaların Google'ın yaptığını kullandım. Bilgisayardan videoyu açıyorum, telefonda da gözüküyor. Ben onları istemiyorum. Basit böyle televizyon kullanır gibi kullanmak istiyorum. Önerileriniz için yine de teşekkür ederim.
Arayan olabilir diye yazıyorum. Asus Remote Link kullanıyorum, gayet güzel size de öneririm. Aynı kumanda işlevlerin hepsi mevcut ve gayet kullanışlı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı