Bilgisayarı servise göndermeden önce yapılması gerekenler nelerdir?

O konuda bi şey yapmana gerek yok. Yedek alman lazım. Çünkü onlar işlem sonrası format atabilirler. Göndermeden önce çalışan fonksiyonlarını videoya çek elinde kanıt olsun aksi durum olursa. Patpata iyice sarıp kutusuyla gönder.
 
Laptopu servise göndermek istiyorum. Format atmam gerekiyor mu yoksa yeni bir oturum oluştursam yeterli olur mu?
Merhaba,
Bilgisayarınızdaki verileri yedeklediğinize emin olun çünkü teknik servise giden cihazlar zaten sıfırlanır ve işletim sistemi yeniden yüklenir. Bilgisayarınızı şarj adaptörüyle beraber yollayın ve kargoyla yollayacaksanız mümkünse orijinal kutusu ya da orijinal kutusunun benzerinde sağlam bir kutuyla yollayın.
Ayrıca bir servis notu yazın ve güncel iletişim bilgilerinizi ve adres bilgilerinizi adınız soyadınız ve T.C. kimlik numaranızla iliştirmeyi unutmayın.
Servis notunuzda sorununuzu kısa ve net şekilde anlatarak yapılması gerekenleri de iletin.
Bilgisayarınızın markası nedir? Asus gibi markalar sorunları veya çizikleri önceden yazmanızı isteyerek sorumluluk reddi isteyebilir.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı