Bilgisayarı yüksek performans modunda kullanmak sorun çıkarır mı?

İkinci elde var aslında, kendi kartını satarsın az koyar yine alırsın. Müthiş kart.
İyi fikir. Düşünmüyorum değil. Benim Fighter'da kötü değilde çok çirkin kart. Arka plaka olmayınca kartlar bana çirkin geliyor. 75-78 dereceyi falan gördüm.
Üstüne 500-1000 arası eklerim duruma göre. 8100'e buldum mesela.
 
Hocam MSI GTX 1050 Gaming 2 GB satmayı düşünüyorum da kaç eder? Kartta bir problem bulunmuyor.

Bunun için yeni konu açmanız daha doğru, fiyat etiketi koymada iyi değilim doğrusu. Bu arada belirtmemişim ama, MSI Afterburner için RivaTuner Statistics'i kullanıyorsunuz asıl olarak; eğer bazı oyunlarda okuma yapmazsa RivaTuner'ın uygulamasından application detection level seçeneğini high yapın.

İyi fikir. Düşünmüyorum değil. Benim Fighter'da kötü değilde çok çirkin kart. Arka plaka olmayınca kartlar bana çirkin geliyor. Üstüne 500-1000 arası eklerim duruma göre.

Tek sıkıntısı tahliye yapısı yok, ARGB logo için feragat etmiş ondan PowerColor abimiz. Estetik bir tasarım ama daha da serin bile olabilirmiş bu kart.
 
Tek sıkıntısı tahliye yapısı yok, ARGB logo için feragat etmiş ondan PowerColor abimiz. Estetik bir tasarım ama daha da serin bile olabilirmiş bu kart.
Haklısın fakat güzel bir hava katıyor bence. Benim Fighter'dan geçmeyi düşünme nedenim sıcaklık konusu ve görünüş farklılığı. Fighter'dan son derece memnunum, o konuda sorunum yok fakat hele ki Hotspot sıcaklığı konusunda bu kart 86-87'i çok rahat görüyor. Biostar kadar kötü değil ama. Kendileri 106 dereceyi görüyor 😄.
 
Haklısın fakat güzel bir hava katıyor bence. Benim Fighter'dan geçmeyi düşünme nedenim sıcaklık konusu ve görünüş farklılığı. Fighter'dan son derece memnunum, o konuda sorunum yok fakat hele ki Hotspot sıcaklığı konusunda bu kart 86-87'i çok rahat görüyor.

Benimki 95'i görüyor :D ama fanlar Zero RPM'deyken.
 
Ben Görev Yöneticisi'nden bakıyorum.

O hotspot noktasını gösteriyor, MSI Afterburner kullanın. Hoş hotspotu 75 derece olan kart 5 derece kadar daha serin olur.
 
Benimki 95'i görüyor :D ama fanlar Zero RPM'deyken.
Harbi sağlam kart. Neyse, konuyu daha fazla kirletmeyelim, amacından iyice çıktı 😄. Sende de Red Devil olunca sorayım dedim. Ben bu konuyu bi'düşüneyim. Elimdeki Fighter'ı satıp, Red Devil arayışına girerim artık duruma göre.
 
Şöyle bir kafadayım, sistem akıllı olduğu için boşta gerektiği kadarını tüketecek yine performansa az daha koyarak; yükte de yine aynısı olacak ve olası herhangi bir sıcaklık artışına göre termal sistem de ona göre kendini hazırlayacak. Eskimek ve yıpratmayı çok kolay bir şey zannediyorsun, yıpranma denilen şey uzun vadede gerçekleşir.

Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Komiksin.
 

Geri
Yukarı