Bilgisayarım açılıp BIOS'u görür görmez kapanıyor

Mert Doğmuş

Centipat
Neredeyse internette yazan her şeyi denedim, BIOS çıkartmak, elektrik boşaltmak gibi vb.

Dün 2 defa mavi ekran verdi ama yine de sorunsuz açıldı, bilgisayar uzun süre açık kaldığını düşünürsek ısınma olabilir ama bozulmasının bununla ilgisi olduğunu pek düşünmüyorum.

Güç kaynağında sıkıntı olabileceğini düşünüyorum speaker taktım ve speaker bazen sistem sorunsuz açıldı sesi yapıyor yani bip işte ama BIOS'u göründe aniden kapanıyor.

Bunu daha önde 2 defa yaşadım PC uzun zaman açılmamıştı sonra kendi kendine düzeldi nasıl olduysa güç yetmezliği olsa ekran kartını çıkarıp denediğimde yine de yetmez mi?

BIOS ekranı geldiğinde bütün elektrik niye kesiliyor?

Ekran kartında sıkıntı olabileceğini düşünüp ekran kartını çıkarıp onboarddan görüntü aldım yine BIOS'u görüp kapanıyor, BIOS'u görüyor dediğim de üstte yazısı çıkıyor tam açılacak bütün elektrik gidiyor belki hemen kapanmasa kaç derece olduğuna bakacağım.

İşlemci desek PC alalı 1,5 yıl oldu macunda bir sıkıntı bu sürede olabilir mi?

HDD'de sıkıntı olamaz başka taktım bir değişiklik olmuyor.

Anakartta sorun olsa ekrana görüntü gelir mi?

Sistemim:
  • Gigabyte GA-H61M-S2PV
  • RAM G.Skill 8x2 1600MHz
  • ASUS GTX 770
  • i7 3770 3.40
  • PWS 550W Thermaltake Litepower

Size asıl sorum ne olmuş olabilir, sorunu nasıl anlarım ve çözerim? Şimdiden sağ olun.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    545,6 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı