Merhaba bilgisayarım sanırım hacklendi. Steam hesabımda 8 TL'lik bakiyem harcandı sonra oyunlarım için iade oluşturuldu. Kaç kez Steam hesabımın şifresini değiştim + doğrulamayı açtım ama hala hesabımda. Nasıl anlayabilirim ya da format atmadan nasıl düzeltebilirim?
Sadece Steam hesabınız başkasının eline geçmiştir. Şifreyi değiştirebiliyorsanız güçlü bir şekilde değiştirin ve iki faktörlü girişleri etkinleştirin. Bunlar işe yaramadıysa Steam desteğe yazın.
Merhaba bilgisayarım sanırım hacklendi. Steam hesabımda 8 TL'lik bakiyem harcandı sonra oyunlarım için iade oluşturuldu. Kaç kez Steam hesabımın şifresini değiştim + doğrulamayı açtım ama hala hesabımda. Nasıl anlayabilirim ya da format atmadan nasıl düzeltebilirim?
Sadece Steam hesabınız başkasının eline geçmiştir. Şifreyi değiştirebiliyorsanız değiştirin ve iki faktörlü girişleri etkinleştirin. Bunlar işe yaramadıysa Steam desteğe yazın.