Bilgisayarım hiçbir şekilde açılmıyor

Arkadaşlar yeni PC aldım, daha bir haftalık. Güzelce kullanıyordum.
Ancak en son kullandığım gün farklı bir şey yaptım. O da farklı dediğime bakmayın PC yeni olduğu için. PC'nin içinde önyüklü olarak gelen virüs programına detaylı tarama yaptırdım. Tarama bitti PC'yi kapattım işe gittim akşam geldiğimde açtım, giriş ekranında yazan yazıyı yazıyorum "bir sorun oluştu, pin kodunuz kullanılamıyor. Pin kodunuzu tekrar ayarlamak için tıklayın" pinimi ayarla seçeneğine tıkladığımda ekran yenileniyor ama değişen hiçbir şey yok aynı yazılar tekrar çıkıyor. Oturum açma seçenekleri ne tıklıyorum, PC'yi ilk kurarken oluşturduğum Outlook hesabımın şifresini istiyor, onu yazıyorum hatalı şifre diyor. PC'yi kablolu kablosuz hiçbir şekilde internete bağlayamıyorum. Armut gibi o bana ben ona bakıyorum. Bir de YouTube'den şifre kırma teknikleri ile alakalı videolardan faydalanmaya çalıştım, bilgisayarı yeniden başlatırken kapatma tuşuna basarak kurtarma moduna almak yolu ile şifre kırılabilirmiş. Ama onların videolarındaki tekniği uyguladığımda yine Outlook hesabı şifresini istiyor, giriyorum yine hatalı diyor. Lütfen destek olabilecek olursa sevinirim.

En matıklısı format atın bilgisayara.
 
Arkadaşlar yeni PC aldım, daha bir haftalık. Güzelce kullanıyordum.
Ancak en son kullandığım gün farklı bir şey yaptım. O da farklı dediğime bakmayın PC yeni olduğu için. PC'nin içinde önyüklü olarak gelen virüs programına detaylı tarama yaptırdım. Tarama bitti PC'yi kapattım işe gittim akşam geldiğimde açtım, giriş ekranında yazan yazıyı yazıyorum "bir sorun oluştu, pin kodunuz kullanılamıyor. Pin kodunuzu tekrar ayarlamak için tıklayın" pinimi ayarla seçeneğine tıkladığımda ekran yenileniyor ama değişen hiçbir şey yok aynı yazılar tekrar çıkıyor. Oturum açma seçenekleri ne tıklıyorum, PC'yi ilk kurarken oluşturduğum Outlook hesabımın şifresini istiyor, onu yazıyorum hatalı şifre diyor. PC'yi kablolu kablosuz hiçbir şekilde internete bağlayamıyorum. Armut gibi o bana ben ona bakıyorum. Bir de YouTube'dan şifre kırma teknikleri ile alakalı videolardan faydalanmaya çalıştım, bilgisayarı yeniden başlatırken kapatma tuşuna basarak kurtarma moduna almak yolu ile şifre kırılabilirmiş. Ama onların videolarındaki tekniği uyguladığımda yine Outlook hesabı şifresini istiyor, giriyorum yine hatalı diyor. Lütfen destek olabilecek olursa sevinirim.

Hocam flaşınız ya da CD niz varsa içinde Rufus programı ile Windows yazdırın genelde PC ciler yapyor istersen sen yap sonra flaşınızı ya da CD nizi takın sonra BIOS'tan ön yükleme yapın yaani format atın PC'ye.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı