O şekilde de yüksek fiyat biçerdi kişiye düşük maliyet belirtmiş. Kısaca paylaştığım araçlardan birini kullanıp adam parasına bakmış Olan bu gözüküyor.
O şekilde de yüksek fiyat biçerdi kişiye düşük maliyet belirtmiş. Kısaca paylaştığım araçlardan birini kullanıp adam parasına bakmış Olan bu gözüküyor.
Sizden daha iyi bilirim, çünkü işin içindeyim ben. Siz daha olayın ne olduğunu daha bilmiyorsunuz, nasıl yapıldığını bilmediğini söylüyorsun sonra benden nasıl iyi bileceksin ağızları yapıyorsunuz.
@Murat5038 boş değil dostum. Tutturdun yazılımcı yazılımcı diye Murat'da zaten bu işlerle yakından ilgileniyor. Hatta çoğu yazılımcıdan fazla bilgiye sahip. Adamın çözmemiş demiyor ki sadece o ransomware uzantısı daha önceden kırılmıştır demek istiyor. Ya da çözülmesi kolay bir ransomware. Eğer böyle değil ise o adamın o ransomware'i baştan çözmesi için çok zaman harcaması gerekir. O kadar kolay olsa decrypt şifreli anında çıkardı zaten.Seninde incelemedim diyip sanki saniyesi saniyesine oradaymışsın gibi savunmana ne demeli?
Bu araç şu an sadece altta olan uzantılara sahip şifrelenmiş dosyaları kurtarabilmektedir. Eski varyantlar: (1. araca dahildir) 6se9RaIxXF9m70zWmx7nL3bVRp691w4SNY8UCir0 - .djvu* variants, .promos D02NfEP94dKUO3faH1jwqqo5f9uqRw2Etn2lP3VBb - .rumba cZs3TaUYZzXCH1vdE44HNr1gnD2LtTIiSFFYv5t1 -...
www.technopat.net
Turuncu kısmı okuyup istenilenleri paylaşın. Yeni konuda istenilenleri paylaşın.