Bilgisayarıma trojan bulaşmış olabilir

Gülme sebebi mi açıklayayım. O senin toxic dediğin kişi, bu foruma çok emek veren ve güvenlik kategorisini neredeyse tek başına taşıyan kişi. Format her şeyin çözümü değil, Defender ile mi kaldırmaya çalıştın bilmiyorum ama, Kaspersky ile denemediğin belli. Format atılınca her şey yok olmuyor. Önemli olan bunu anlamak.

Güvenlik kategorisine çok ilgili olması toxic biri olduğunu değiştirmez. Kaspersky denemedim fakat Defender dışında en az 3-4 AV denediğimi hatırlıyorum. Uzatmanın manası yok, iyi forumlar.

Dostum hiçbir demedim, dediğim şey denediğim hiçbir AV kaldıramadı
Hocam bahsedilen virüsü ben hiçbir AV ile temizleyemedim
Bak bakalım ne demişsin. "Hiçbir AV ile temizleyemedim" ne demek? "Denediğim hiçbir AV ile temizleyemedim" ne demek? Türkçe dersi mi verelim burada? Kaytarmaya çalışıyorsun ama bize sökmez bunlar :D

Güvenlik kategorisine çok ilgili olması toxic biri olduğunu değiştirmez. Kaspersky denemedim fakat Defender dışında en az 3-4 AV denediğimi hatırlıyorum. Uzatmanın manası yok, iyi forumlar.
Kaspersky denemeden yazmayın o zaman. Adam basa basa Kaspersky diyor. Siz ise hiçbir AV kaldıramadı yazıyorsunuz. Demek ki denenmeyen programlarda varmış değil mi?

Bak bakalım ne demişsin. "Hiçbir av ile temizleyemedim" ne demek? "Denediğim hiçbir av ile temizleyemedim" ne demek? Türkçe dersi mi verelim burada? Kaytarmaya çalışıyorsun ama bize sökmez bunlar :D.

Dostum yüzlerce AV bulabilirsin, cümledeki "hiçbir" denenenlerin arasında hiçbir demek manasına geliyor. Kimse zaten tüm AV'leri deneyemez. Devam ettirmenin manası yok.

Hocam ne var mesela?
Bir sürü var, bizim forumda bulduğum bir tanesi.

Kaspersky denemeden yazmayın o zaman. Adam basa basa Kaspersky diyor. Siz ise hiçbir av kaldıramadı yazıyorsunuz. Demek ki denenmeyen programlarda varmış değil mi?

Ben konu açıldığı an yazdım ve yazarken de kimse daha hiçbir şey dememişti. Adam gibi açıklayıp geçin.

1610112414981.png

Adam şifre koymuyor, Microsoft hesabını bağlamıyor ama şifre geliyor.
Yani her şeyin çaresi format değil sevgili arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı