Bilgisayarıma trojan girmiş midir?

Korunmuşsun, sorun yok.

Girdiğiniz site tehlikeli diyor. "GO back" seçeneğini seçin ve tekrardan siteye girmeyin.

Bilgisayarınıza virüs girmemiş ki, Malwarebytes sizi sakıncalı siteden uzak tutmaya çalışıyor sadece.

Malwarebytes zaten bu siteye girişinizi engellemiş. İçiniz rahat etmezse Malwarebytes ve yanında Kaspersky ile tam tarama yapın. Gerek yok format atmanıza.

Kaspersky kullanıyorum. Siteye rahatça girebildim, yanlış alarm olabilir mi acaba?

Hayda. Otomatik düzeltme... Düzelttim.

12 yaşındayım ne yapacağım güvenlik açığı bulmuş olabilir mi ya girmiş ise nasıl anlarım kesin bu olayın sonu her zamanki gibi format ile bitecek.

12 yaşındayım ne yapacağım güvenlik açığı bulmuş olabilir mi ya girmiş ise nasıl anlarım kesin bu olayın sonu her zamanki gibi format ile bitecek.
Engellemiş zaten. Hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Normal kullanabilirsiniz yani. Bilmediğiniz sitelere girmezseniz her gün format atmak zorunda kalmazsınız.

Özet: Virüs yok.

Sizde benim gibi paranoyasınız :D. Kaspersky yükleyip güvenlik açığı ve tam tarama yaparak rahatlayabilirsiniz...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı