Virüs programları önceden repertuarında olan virüsleri tarayıp algılayabilir düşük ihtimalle olsa da yeni üretilen bir virüs ustalıkla virüs programlarını elinde oynatabilir,bu yüzden virüs programı tarama sonuçları en azından bana hitap etmez.Merhaba. Ben önce kaspersky sonra malwarebytes ile tarattım birşey çıkmaadı.
Bu sesler ne tür sesler? Osuruk sesi gibi bir şey mi? Biraz tarif etsene.
Bu rat yazılımlarını kaldırmanın bir yolu varmı. Virüs taraması yaptırdım birşey çıkmadıRAT gibi yazılımlar ile dediğiniz şeyi yapıyor olabilirler. Bu olaydan en iyi sıyrılma yolu format. Tertemiz ohh![]()
Aynen öyle hocam ama yalnızca darcomet değil başka rat yazılımları da var. YouTube'den "heçkır olma dersleri" tadında video izleyip gaza gelen küçük bir bordo klavyeli çocuğun gazabına uğramış olmanız muhtemel![]()
Hocam bazen çok sadece bir tık sesi bazen de benzeri şeyler.
Bu rat yazılımlarını kaldırmanın bir yolu var mı? Virüs taraması yaptırdım bir şey çıkmadı
Söylediğim gibi en temiz yolu bilgisayarınızı sıfırlamak. Bu tür virüsler genelde kendi kendilerini kopyalar ve yayılırlar. Şifrelerinize erişebilir, CD romunuzu (varsa tabii) ve kameranızı isteğiniz dışında aktif edebilir ve sesinizi dinleyebilirler. Dikkatli olmakta fayda var.
Format atarsam tamamen düzelir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.