Bilgisayarıma virüs girdi

Her virüs probleminde insanlara neden format atmaları gerektiğini söylüyorsunuz? Virüslerden kurtulmak için format şart değildir.
Her virüs probleminde böyle bir şey yapmıyorum, önyargılı davranmayın. Virüslerden kurtulmak için format şart değil evet biliyorum, farklı bir yolu önerdim diye ne bu agresif davranışlar onu anlamış değilim.

Forumdaki en hızlı cevap alan konulardır virüs konuları. Malum herkes virüs programı ustası 😂
Symantec'e bilinmeyen firma diyen, Avira'nın adını duymamış alt yaş insanlar çoğu. Konuyu okumadan yazdıkları cevaplarla forumu kirletmekten başka hiçbir şey yaptıkları yok.

Programın adı BreakOutGame.exe değil. Programın adı diyelim ki Kontrol.exe olsun. Programın açıklamasında breakoutgame yazıyor.

Eğer internete bağlanamıyorsan telefondan indir ve kablo yardımıyla bilgisayara at. Ve yazan işlemleri uygula.

bunu denedim ancak "Bu program Windows 7 ve öncesindeki versiyonlarda çalışmamaktadır." hatasını aldım.
Keremtb0'nin önerisini uygula öncelikle. Herhangi bir sorun yaşarsan aşağıdaki rehberde bulunan tarama araçlarını teker teker denersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı