Çözüldü Bilgisayarıma virüs mü bulaştı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hasanalininmuzu

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımı açınca bu dosyayı nasıl açmak istiyorsunuz sorusunu soruyor, not defterini seçince de attığım resimdeki yazılar çıkıyor, sizce bilgisayarıma virüs mü bulaştı? Windows Defender ile tarayınca bir tehdit bulmuyor, herhangi crack bir şeyde yüklemedim, telefonum kırılmıştı içindeki verileri kurtarmak için bir video izledim, resimde adı geçen bu programı yükleyerek verileri kurtarabilirsiniz dedi yükledim verilerimi kurtardıktan sonra programı sildim ama bu hata hala çıkıyor ne yapmalıyım?
Not:Verdiği hatadaki dosyayı da sildim
resim_2021-01-12_120337.png
Sorunu çözdüm.
C:\Users klasörüne gittim ve sol üste mavi yazıyla yazan dosya kısmına bastım, klasör ve arama seçeneklerini değiştir kısmına bastım ve görünüm sekmesinden gizli dosya, klasör ve sürücüleri göster tikini işaretledim, uygula ve tamama bastım ve orada kendi hesaplarım dışında bir dosya vardı onu silince düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı