Bilgisayarıma virüs mü girdi?

GhostRider10

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşıma uyarak repack şekilde Torrent'den oyun indireyim dedim FitGirl diye bir repack ismi 66 GB kadar. Sonrada indirdim Setup'dan kurulum başlayınca dedi 3GB RAM sınırlaması vs koyun. Arkadaşım dedi koyma hızlı insin. Şu an hızlı iniyor gibi ama CPU %100 kullanıyor bellek %80 civarı ve bu tür exeler gözüküyor. Kaspersky'dan o Exe'leri taradım dosya konumunu açıp tehdit bulmadı. Bir konuya baktım virüs diyenler var ne yapayım iptal mi edeyim? Yaklaşık 15 saat indirme bekledim virüs girmiş midir? O gördüğüm dosyaların olduğu temp klasörünü de taradım 65 dosya vs. taradı hiç virüs bulmadı Kaspersky Premium.

Screenshot_130.png

Arkadaşıma uyarak repack şekilde Torrent'den oyun indireyim dedim FitGirl diye bir repack ismi 66 GB kadar. Sonrada indirdim Setup'dan kurulum başlayınca dedi 3GB RAM sınırlaması vs koyun. Arkadaşım dedi koyma hızlı insin. Şu an hızlı iniyor gibi ama CPU %100 kullanıyor bellek %80 civarı ve bu tür exeler gözüküyor. Kaspersky'dan o Exe'leri taradım dosya konumunu açıp tehdit bulmadı. Bir konuya baktım virüs diyenler var ne yapayım iptal mi edeyim? Yaklaşık 15 saat indirme bekledim virüs girmiş midir? O gördüğüm dosyaların olduğu temp klasörünü de taradım 65 dosya vs. taradı hiç virüs bulmadı Kaspersky Premium.

Eki Görüntüle 1161015
Çıkarma işlemi yaptığı için %100 kullanıyor. Bir sorun görünmüyor.

Sınırlamasam bir sıkıntı olur mu? Hızlı kuruluyor.

Bir sorun olur mu %100 kullandığı için? İnternette %100 kullanırsa sorun olabilir vs. diyordu, eski bir dostumda PC yanar demişti.

Sorun olmaz siz uzanın dinlenin. Başka işlem yaptığınızda biraz bekletir yavaş çalışır o kadar.

Sınırlamasam bir sıkıntı olur mu? Hızlı kuruluyor.

Bir sorun olur mu %100 kullandığı için? İnternette %100 kullanırsa sorun olabilir vs. diyordu, eski bir dostumda pc yanar demişti.
Uzun süreli değilse sorun olmaz ama uzun bir süre %100 kullanım Cpu'ya zarar verebilir.

Korsan oyun için fitgirl gibi pcyi sömüren yazılımlar kullanırken bunları zaten göze almış olman gerekir, verebileceğim en iyi öneri bileşenlerin sıcaklık takibini yap.

Korsan oyun için fitgirl gibi pcyi sömüren yazılımlar kullanırken bunları zaten göze almış olman gerekir, verebileceğim en iyi öneri bileşenlerin sıcaklık takibini yap.
Sömüren derken? Mining'mi yapıyor? Pc 47 derece ( ekran kartı ), normalde de 44 falan sıcaklığı.
Pc'nin cpu kullanımı sınırı aşmasın belli bir sınır koy.
Nasıl koyacağım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı