Bilgisayarımda genel bir yavaşlama var

Dostum sadece sistem programları açık olsun. Açıp şarkı dinlemek istediğimde bile bekliyorum 1-2dk.
O zaman sana SSD gerekiyor, aynı sıkıntıdan bilgisayarcıya gittim SSD takıp gönderdi ve şuan çok memnunum. Aradaki fark gerçekten fazla, SSD taktıramam diyorsanız format atmanız gerekiyor. Sizin bi flaş belleğiniz yoksa arkadaşınızınkini isteyin ve onla format atın.

Yeniden başlatıp geliyorum ona göre konuşacağım.
Sorun yok o da iyidir.
İşe Yaramadı :(
Acaba şey diyorum Process Monitor'le ortak sıkıntıyı tespit edemez miyiz?
He bu arada eklemeyi unutmuş oklabilirim şimdiden söyleyeyim. Program performanslarında bir sıkıntı göremedim.

Son düzenleme:
Şu konuya HijackThis logunu bırakırsan Murat hocam yardımcı olacaktır.

Bu görüntüye bakarak virüs bulaşmış olabilir diyorum.
resim_2021-01-05_102520.png

Kaspersky Free, Malwarebytes ve AdwCleaner ile tam tarama yapın. Veritabanlarını güncellemeyi unutmayın.

Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi | Technopat Sosyal Bu konudaki 4A ve 7 adımları hariç uygulayın.
Bleachbit ile temizlik uygulayın.

Malwarebytes'ın ayarları bu şekilde olsun:

Adsız.png

Gözlem yaptım görev yöneticisinden böyle donduğu sıralar disk %100'e çıkıyor.
Şimdi ne yapmam gerekiyor.
Sorun çıkaran uygulama audiodg.exe gibi görünüyor zirvede o var çünkü.

Dosya Ekleri

• resim_2021-01-13_235955.png
    resim_2021-01-13_235955.png
    174,7 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Ses kartı sürücünüzü güncelleyin ve bu yöntemi deneyin:

Yine de olmazsa bu konuya HijackThis raporunuzu paylaşın: HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri

Bir de dediğim adımları uygulamış mıydınız?
Kaspersky virüs taraması işe yaramış gibi görünüyor. Geri kalanını da hallecedeğim teşekkür ederim arkadaşım. <3

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı