Ben sistemimi çok zorlasam bile anca böyle oluyor, siz o bilgisayara naptınız da 8 GB yetmedi?
Hocam 2 GB RAM var. Yarısından fazlası kullanılıyor
Ben sistemimi çok zorlasam bile anca böyle oluyor, siz o bilgisayara naptınız da 8 GB yetmedi?
Kalkışıyom.
Dediğim oyunlar Resident Evil 2 remake Fortnite ve daha çok oyun.
Hocam bu boştaki hali değil, bu bütün programları açtığımdaki hali. Boşta 500 MB falan kullanıyor.Hocam 2 GB RAM var. Yarısından fazlası kullanılıyor.Boşta bile 1.2 GB ise oyunlarda drop kaçınılmaz hatta kaldırmaz.
Daha şu anki sisteminizdeki ekran kartı re 2'deki minimum ekran kartı gücüne yetmiyor. Siz nasıl oynadınız acaba?
Resident Evil 2 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! - PC Hocası (pchocasi.com.tr)
Hocam bu boştaki hali değil, bu bütün programları açtığımdaki hali.
Gayet oynadım orta ayarlarda oyunun optimizasyonu iyi.
Görev yöneticisindeki uygulamalar kısmını gönderin o zaman. Bir de öyle bakalım.
2 çekirdekli bir işlemci ile o oyunda orta ayarlar. 30FPS oynadınız herhalde.
Boştaki hali bu.Görev yöneticisindeki uygulamalar kısmını gönderin o zaman. Bir de öyle bakalım.
Windows 8.1'e 6 ayda bir format gerekiyor, eğer 1 senedir falan format attırmadıysan o bilgisayarın ister 16 GB RAM'ı ister SSD'si olsun gene de kasar.
O bilgisayarın termal macunu değiştirilecektir, fanı temizlenecektir, format atılacaktır, RAM'ları silinecektir. Bir sürü işi var onun, yavaşlaması normal.PC'ye neredeyse 3 senedir format atmıyorum...Ve sorun 2 hafta önce başladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.