Bilgisayarımda konsol penceresi ana bilgisayarı %100 CPU kullanıyor

Kero.exe

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8,00 GB
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i7-10510U CPU @ 1.80GHz 2.30 G
Merhaba. Ben Windows 11 kullanıyorum benim bilgisayarımda, Ciddi bir ısınma problemi var bilgisayarım donuyor ve 1FPS alıyorum
Şimdi geçen Görev Yöneticisi'nin en fazla CPU kullanımı sekmesinde İLK DEFA Konsol Penceresi Ana bilgisayarının (yani galiba CMD)
Çok fazla CPU ve bellek harcadığını gördüm (bknz. Ekran görüntüleri) Çözüm arıyorum yoksa yeni bilgisayar alacağım. Chromium (o da gözüküyor görev yöneticisinde) nedir? Daha önce karşıma çıkmıştı, Brave borwserı incelerken görmüştüm. Sorunumun cevabını arıyorum.

Konumu incelediğiniz için teşekküreler.
Saygılarımla...

1683642249581.png

1683642317087.png

Hocam cmd'de mi oyun oynuyorsunuz? Böyle bir şey nasıl oluyor? Virüs ve malware taraması yapın ve güncelleme varsa yükleyin.

Merhaba. Ben Windows 11 kullanıyorum benim bilgisayarımda, Ciddi bir ısınma problemi var bilgisayarım donuyor ve 1FPS alıyorum
Şimdi geçen Görev Yöneticisi'nin en fazla CPU kullanımı sekmesinde İLK DEFA Konsol Penceresi Ana bilgisayarının (yani galiba CMD)
Çok fazla CPU ve bellek harcadığını gördüm (bknz. Ekran görüntüleri) Çözüm arıyorum yoksa yeni bilgisayar alacağım. Chromium (o da gözüküyor görev yöneticisinde) nedir? Daha önce karşıma çıkmıştı, Brave borwserı incelerken görmüştüm. Sorunumun cevabını arıyorum.

Konumu incelediğiniz için teşekküreler.
Saygılarımla...

Eki Görüntüle 1772663

Eki Görüntüle 1772667
Virüs yemiş olabilirsiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı