Bilgisayarımda trojan gibi virüsler olduğunu düşünüyorum

Daha fazla  
Bu aralar sistem hafif takılmalara başladı. Görev yöneticisini ilk açtığımda işlemci kullanımı boşta %100 iken bir anda olması gereken değere (%1-2) düşüyor. Birazcık araştırdım trojan olabilir diye yorumlar gördüm. Şimdi alta görselleri bırakıyorum. Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yaptım zararlı dosyalar sildi ancak sorunum çözülmedi. Yardım edebilecek birisi var mı?

Görev yöneticisini açar açmaz böyle;

Görev yöneticisini açtıktan sonra;

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2020.06.16 - 23.45.29.29.png
    224,5 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
CPU kullanımın görev yöneticisi açılırken böyle olması gayet normal. Herkeste böyle bende de. Diğerleri için yorum yapamam.

Son düzenleme:
Korsan yazılım indirdikten sonra sistem aşırı yavaşladı - Technopat Sosyal Bu konuyu da bir inceleyin isterseniz.

Akil hocam yanlış anlamayın ama imzamda gibi belirtmeler yasak değil mi?
O sistem paylaşımı için. Biz pratiklik olsun diye rehberleri imzamıza yerleştirdik onu söylüyoruz dosya yine konuda paylaşılıyor. Yani imza değişse bile dosya zaten konuda belli.

O sistem paylaşımı için. Biz pratiklik olsun diye rehberleri imzamıza yerleştirdik onu söylüyoruz dosya yine konuda paylaşılıyor. Yani imza değişse bile dosya zaten konuda belli.
Tamam Akil hocam ben genel anlamda diye biliyordum yanlış anlamadınız umarım .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…