Bilgisayarımı sattım

Hayırlı olsun. Şimdi ne yapacaksın?
Yeni bilgisayar, yeni heyecan!
Nereden ve nasıl sattınız?
Bu konuyla ilgili tecrübesi olmayan biri olarak satış ile ilgili tecrübelerinizi dinlemek isterim. :)
Sahibinden'e ve LetGo'ya koyduk. Alan kişi Sahibinden'de görmüş. Yaklaşık 1 ay sürdü satılması. Ben de pek tecrübeli değilim.

Babam uzaktan eğitim furyası olduğu için satalım dedi, yeni üniversiteye geçmiş birisine sattık.

Bir sürü sorunuyla konu açtığım 13-14 yıllık aile yadigârı bilgisayarımızı sattık. Masa, klavye, sandalye, monitör, kasa, mikrofon-kamera, Wireless adaptör ile 1000 TL'ye sattık. Bu bilgisayarımın sorunlarıyla ilgili açtığım konularda bana yardım eden herkese teşekkürler.

Bence masa sandalye vermeden de 1000'E satabilirdin gibime geliyor. Tabi özelliklerini tam vermemişsin ama ben öyle düşünüyorum yine de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sürü sorunuyla konu açtığım 13-14 yıllık aile yadigârı bilgisayarımızı sattık. Masa, klavye, sandalye, monitör, kasa, mikrofon-kamera, Wireless adaptör ile 1000 TL'ye sattık. Bu bilgisayarımın sorunlarıyla ilgili açtığım konularda bana yardım eden herkese teşekkürler.
Benimde abi yadigarı 13 senelik bilgisayarım vardı. Devlete vermeyi düşünüyoruz, bu zor zamanda bilgisayara ihtiyacı olanlar var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı