Bilgisayarımı temizledim, açılmıyor

Ekran kartı ve pin bağlantıları takılı şekilde fotoğraf at.
IMG_20191119_195257.jpg
IMG_20191119_195257.jpg
IMG_20191119_195326.jpg

RX550 zaten ekstra güç istemiyor bildiğim kadarıyla.
Peki sorun nedir sizce ?

O zaman kesinlikle sorun ekran kartında anladığım kadarıyla. Peki yaptırınca ekran kartımda performans eksikliği yaşar mıyım ?
Hayır yaşamazsınız, bu araba değil ki KM yaptıkca gömlekleri pistonları aşınsın, hepsi elektronik eleman, elektronik elemanlar ya çalışır yada çalışmaz.

Hayır yaşamazsınız, bu araba değil ki KM yaptıkca gömlekleri pistonları aşınsın, hepsi elektronik eleman, elektronik elemanlar ya çalışır yada çalışmaz.
Çok teşekkür ederim ilginiz için.
Birde şunu sormak istiyorum. Sizce tamir ettirmek mi daha iyi olur yoksa yenisini almak mı ?

Çok teşekkür ederim ilginiz için.

Birde şunu sormak istiyorum. Sizce tamir ettirmek mi daha iyi olur yoksa yenisini almak mı ?
Eğer tamir ücreti yarı parası ise yenisini almak mantıklı, değilse tamir ettirin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı