- Makaleler
- 1
RX550 zaten ekstra güç istemiyor bildiğim kadarıyla.
Ekran kartı ve pin bağlantıları takılı şekilde fotoğraf at.
Peki sorun nedir sizce ?RX550 zaten ekstra güç istemiyor bildiğim kadarıyla.
Yanan ledin yanına birşey yazıyor mu?
Yga yazıyor. Hayır ekran kartının içinide temizledim ve bundan sonra oldu.Yanan ledin yanına birşey yazıyor mu?
Galiba ekran kartın arızalanmış, macun felan mı yeniledin?
VGA yani ekran kartı problemi diyor, karta zarar vermişsiniz, bir yongayı veya sigortanın birisi kısa devreye düşmüş olabilir, yapan yerler var fakat fiyat nedir bilemem.Yga yazıyor. Hayır ekran kartının içinide temizledim ve bundan sonra oldu.
Eki Görüntüle 461677Eki Görüntüle 461677
O zaman kesinlikle sorun ekran kartında anladığım kadarıyla. Peki yaptırınca ekran kartımda performans eksikliği yaşar mıyım ?VGA yani ekran kartı problemi diyor, karta zarar vermişsiniz, bir yongayı veya sigortanın birisi kısa devreye düşmüş olabilir, yapan yerler var fakat fiyat nedir bilemem.
Hayır yaşamazsınız, bu araba değil ki KM yaptıkca gömlekleri pistonları aşınsın, hepsi elektronik eleman, elektronik elemanlar ya çalışır yada çalışmaz.O zaman kesinlikle sorun ekran kartında anladığım kadarıyla. Peki yaptırınca ekran kartımda performans eksikliği yaşar mıyım ?
Çok teşekkür ederim ilginiz için.Hayır yaşamazsınız, bu araba değil ki KM yaptıkca gömlekleri pistonları aşınsın, hepsi elektronik eleman, elektronik elemanlar ya çalışır yada çalışmaz.
Birde şunu sormak istiyorum. Sizce tamir ettirmek mi daha iyi olur yoksa yenisini almak mı ?Hayır yaşamazsınız, bu araba değil ki KM yaptıkca gömlekleri pistonları aşınsın, hepsi elektronik eleman, elektronik elemanlar ya çalışır yada çalışmaz.
Eğer tamir ücreti yarı parası ise yenisini almak mantıklı, değilse tamir ettirin.Çok teşekkür ederim ilginiz için.
Birde şunu sormak istiyorum. Sizce tamir ettirmek mi daha iyi olur yoksa yenisini almak mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.