FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 8 Ağustos 2020 #1 Ekran kartımı servise gönderdim. Tam 16 gün oldu. Daha da gelmeyecek gibi. Bilgisayar tozlanmaya başladı. Herhangi bir zararı olur mu?
Ekran kartımı servise gönderdim. Tam 16 gün oldu. Daha da gelmeyecek gibi. Bilgisayar tozlanmaya başladı. Herhangi bir zararı olur mu?
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 8 Ağustos 2020 #21 akinbarisabdullah240 dedi: Eski zaten bozulmasını istiyorum, yeni alırım bıktım bu APU rezaletinden .Ulan insan 2 GB koyar be . Genişletmek için tıkla... inşAllah daha iyilerini alırsınız hocam. Son düzenleme: 8 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
akinbarisabdullah240 dedi: Eski zaten bozulmasını istiyorum, yeni alırım bıktım bu APU rezaletinden .Ulan insan 2 GB koyar be . Genişletmek için tıkla... inşAllah daha iyilerini alırsınız hocam.
akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 8 Ağustos 2020 #22 Gerek dedi: İnşAllah daha iyilerini alırsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Alamazsam intihar ederim, o kadar kötü ki kanser olursun. Her şeyi geçtim bari vidalarını büyük yapın. Artı 0 Eksi
Gerek dedi: İnşAllah daha iyilerini alırsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Alamazsam intihar ederim, o kadar kötü ki kanser olursun. Her şeyi geçtim bari vidalarını büyük yapın.
B BerkayUrek Hectopat Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 163 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mali Müşavir 9 Ağustos 2020 #23 Ayda 1 kere pazar günü olmak suretiyle temizliyorum ben. Kendimi ve kızımı temiz tutmak görevim diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Ayda 1 kere pazar günü olmak suretiyle temizliyorum ben. Kendimi ve kızımı temiz tutmak görevim diye düşünüyorum.