- Makaleler
- 19
Yok hocam setupları USB diskte tek MBAM ve Kaspersky SCF yüklü.H-hocam bilgisayarınız bu kadar anti-virüsü kovmuyor mu![]()
Yok hocam setupları USB diskte tek MBAM ve Kaspersky SCF yüklü.H-hocam bilgisayarınız bu kadar anti-virüsü kovmuyor mu![]()
Hocam trojan atsam beni öldüremezsiniz değil mi (!)Yok hocam setupları USB diskte tek MBAM ve Kaspersky SCF yüklü.
Hocam galiba bu da benim, bruh moment anı.Ananı....
Hocam bilmediğin şey indirirsen tabi bulaşır. Vk gibi sitelerden indirirken bile bilindik modculardan indirmen gerekli.Hocam galiba bu da benim, bruh moment anı.
@Manyah Hocam dikkat edin SA:MP modlarından bulaşabiliyor, geçen yaşadım o anı.
DVD'yi sürücüye takarak başlıyorum sonrası çorap söküğü gibi geliyorMerhaba, Sosyal'deki en çok virüs bulaştıran insan ben olabilirim2018'e kadar 25 tane falan, 2018-2020 arası ise 5 virüs bulaştırmışımdır. Ama artık çok az bulaşıyor. Antivirüs programında tam tarama yaptınız, virüs çıktı. Ne yaşıyorsunuz o an?
Eskiden ben:
İlk baş elim ayağım titriyor, evi dolaşıyorum, annemlere normal gözükmeye çalışıyorum ve bilgisayarı açmıyorum. Ailem fark edince azar yiyip sıfırlıyorum.
Şimdi ben:
Elim ayağım titriyor, hepsini karantinaya alıp siliyorum. Sonra kontrol ediyorum ve normal hayata devam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.