Facebook ve türevi programlar kaydırdıkça önbelleğe alıyor. Hele hele Spotify, çevrimdışı çalmasa bile önbelleğe alıyor. Bu yüzden Android'de şişmesi normal.Bayağı oluyormuş. Ben hiç o kadar yapamadım.
Facebook ve türevi programlar kaydırdıkça önbelleğe alıyor. Hele hele Spotify, çevrimdışı çalmasa bile önbelleğe alıyor. Bu yüzden Android'de şişmesi normal.Bayağı oluyormuş. Ben hiç o kadar yapamadım.
Telefonda evet çok önbellek dolduruyor. Reddit, Instagram vs. çok saçma.Facebook ve türevi programlar kaydırdıkça önbelleğe alıyor. Hele hele Spotify, çevrimdışı çalmasa bile önbelleğe alıyor. Bu yüzden Android'de şişmesi normal.
Acaba telefonda silmenin bir yolu var mı?Facebook ve türevi programlar kaydırdıkça önbelleğe alıyor. Hele hele Spotify, çevrimdışı çalmasa bile önbelleğe alıyor. Bu yüzden Android'de şişmesi normal.
Bayağı oluyormuş. Ben hiç o kadar yapamadım.
Kardeşim 300 FPS geliyor. ScreaM her maçtan önce bir kere temizliyor. (!) Günde birkaç kere silen arkadaşlarım var bilgisayarları da öyle dandik falan değil.
Hemen!Hocam termal macun yenileyin gelir xD.
ScreaM onaylı 100% kesin 0*300 FPS geliyor!
ScreaM onaylı 100% kesin 0*300 FPS geliyor!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.