Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir kere bizim arkadaş bana gelmişti. Ne zaman hatırlamıyorum bende gel bahçede yürüyelim demiştim o da sen git ben gelecem demişti. Ben gittim Dışarda 10 dk bekledim. Sonra o gelmeyince gittim odama. Arkadaş benim PC'den www.por**ub.com'a girmiş. Normalde hemen yapıştırım Osmanlı tokadını. Ama sonra bende meraklanıp 3 saat boyunca sitede dolaşmıştık.
Asla unutamıyorum. Keşke unutabilsem.
Eskiden okul bilgisayarlarında GTA Vice City yüklüydü ve bir tek benim bilgisayarımda yoktu. Kimse de oynatmazdı bana. O zamanlar o oyunu oynamak büyük lütuf iken babam bilgisayar almıştı. Daha internete nasıl gireceğimi bilmezken GTA Vice City'i yüklemiştim. Oyunun ekranı açıldığı an bilgisayarımın kasasına sarılıp ağlamıştım sevinçten. Şimdi dünyanın en iyi oyununa sahip olsam da yüzümde tebessüm bile olmuyor. O kasamın HDD'ni hala saklarım.
Ben yapmadım ama çok ilginç bir hikaye 1.sınıfta arkadaşlarımdan biri CD getirmiş film izlicez diye normalde biz o CDleri hocaya veririz o açar hocayı bekliyoruz arkadaşımda çok heyecanlı çok izlemek istiyor ben takarım dedi. Hocanın kullandığı laptopta disk girişinin üstünde minicik bir boşluk vardı böyle zorla bir şey sokacak kadar. Oda aldı disk oraya sokmaya başladı böyle uğraşıyor ama zar zor ve en sonunda takmayı başardı. Ve en eğlenceli kısım başladı şey dedi Ya bu disk okunmuyor bilgisayarda dedi CD'yi çıkarmayı denedi çıkmadı deniyor deniyor çıkmıyor bir stres oldu direk kırmızı renge bağladı çocuk ben arkadan sıramdan izliyorum beyle güleceğim ancak yani ayıp olacak kendimi tutmaya çalışıyorum. Hoca geldi hocada anlamaya çalışıyor CD nerede diyor çocuk içeride diyor öğretmen hayır orada değil çocuk orada diyor ben arkada ölüyorum tabii. En sonunda hoca bilgisayarcıya gitti bilgisayarcı çıkarmış. Ha benim en çılgım şeyim eski PC'den hard diski alacağım diye boruları kırmam gibi bir şeydi zaten patates olmuştu bilgisayar.
Bilgisayarı kablosunun takılı olduğunu unutup RAM ve ekran kartını sökmek.
RAM'i sökerken farketmedim. (Bozuldu.)
Ekran kartını sökerken PCI E portundandan alev çıkmıştı, işte o zaman birșeylerin ters gittiğini anladım. (Bozuldu.)