BrainHacker
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Profesyonel Talebe
Bir şekilde bilinç altımıza girip her şeyi kalıcı hafızaya aldığımızı düşünsenize. Ne güzel değil mi ? İsmi ilginç gelen bir kitabın sayfalarını şöylece bir çevirip yerine koyduğunuz halde içindeki her şeyi noktasından virgülüne kadar biliyorsunuz. Ama bildiğinizin farkında deilsiniz.
Benim amacım bir şekilde bilinç altımızı kontrol etmeyi öğrenmek ya da öğretmek. Öğretmek kısmındaki düşüncem lucit rüyalar (Lucid Rüya Hakkında Bilimsel Bir Analiz) Bizzat lucit rüya alemine giriyorum yani bilinç altımın yansimasına. Nasıl yaptığımı bende bilmiyorum ve her istediğimde de yapamıyorum. Ama yamaç paraşütünden paraşütsüz uçmaya kadar aklınızıa gelen herşeyi bilinçli bir şekilde yaptım (evet).Ve kişiliğimin geliştiğini hissettim. Birdahaki lucit rüya görüşümde aklımın odalarına gireceğim ve bilinç altımı keşfedeceğim.
Sizlerin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Bir tartışalım bakalım.
(@Barış Can KURT lütfen yazım hatası analizi yapıp bu parantezi silermisin ?)
Benim amacım bir şekilde bilinç altımızı kontrol etmeyi öğrenmek ya da öğretmek. Öğretmek kısmındaki düşüncem lucit rüyalar (Lucid Rüya Hakkında Bilimsel Bir Analiz) Bizzat lucit rüya alemine giriyorum yani bilinç altımın yansimasına. Nasıl yaptığımı bende bilmiyorum ve her istediğimde de yapamıyorum. Ama yamaç paraşütünden paraşütsüz uçmaya kadar aklınızıa gelen herşeyi bilinçli bir şekilde yaptım (evet).Ve kişiliğimin geliştiğini hissettim. Birdahaki lucit rüya görüşümde aklımın odalarına gireceğim ve bilinç altımı keşfedeceğim.
Sizlerin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Bir tartışalım bakalım.
(@Barış Can KURT lütfen yazım hatası analizi yapıp bu parantezi silermisin ?)