Fahreddin1
Decapat
Daha fazla
Merhaba, bu sene tercih yapacağım bölüm konusunda bu 3 bölümde kararsızlık yaşıyorum. Açıkçası sınava girmeden 1 hafta önce endüstri bölümünü tercih etmiştim fakat bu bölüme tercih yapamadığımdan ötürü yazılım ağırlıklı olup endüstri müh. Derslerini de içeren bir bölüm olan bilişim sistemleri mühendisliğini tercih etmeyi düşünüyorum. Nedenine gelirsek yazılım artık internet ortamında yeterince öğrenilebilecek bir seviyeye gelmiş durumda, bilgisayar ve yazılım mühendisliği, sadece yazılım sektöründen ilerlediği için(birtakım araştırmalarımdan ötürü bunu söyleyebiliyorum) günümüzde yapay zekada bu kadar ilerlemişken yazılımın yanına yeni yetiler katıp sektörde biraz daha fark oluşturabilmek adına bu bölümü tercih etmek istiyorum. Bu mantığa bakacak olursak bölümün ders içerikleri dahilinde bu farkı oluşturabilecek düzeyde bir eğitim alabiliyor muyum?(tabii ki bu durum yine bana kalmış bir şey ama benim çabam dışında bölüm bana ne katabilir bunu sorguluyorum)
Sorduğum sorulara Kocaeli Üniversitesi'nin bu bölümünün eğitim gücüne göre cevap verirseniz daha faydalı bir öneride bulunmuş olabilirsiniz. Sizce ben nasıl bir yol çizmeliyim düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkürler şimdiden.
Sorduğum sorulara Kocaeli Üniversitesi'nin bu bölümünün eğitim gücüne göre cevap verirseniz daha faydalı bir öneride bulunmuş olabilirsiniz. Sizce ben nasıl bir yol çizmeliyim düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkürler şimdiden.