BİM'de Arctis 1 yoktu

• Konuyu başlatan Aqff
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.095

Aqff

Hectopat
Selamlar arkadaşlar. Yine günümüzün istediğimiz şekilde ilerlemediği günlerden birindeyim. Bugün sabah 9.45'te BİM'in önüne geldim ve açılır açılmaz girdim. Arctis 1 ve Rival 3 alıp çıkacaktım. Rival 3'ü abime aldım çalıştığı için gidemiyordu. Arctis 1'i ise arkadaşımın ricası üzerine bana yakın olan şubesine gittim ve arkadaşımdan gittiği şubeden burada yok haberi bekleyecektim. Dediğim gibi açılır açılmaz girdim ve gördüğüm manzara gerçekten çok üzücüydü. 1 tane Rival 3 vardı ama kulaklık hiç yoktu. Rival 3'ü aldım ve çıkmadan önce kulaklık yok mu diye de sordum. Verilen cevap çok tatmin ediciydi: Gelen ürünlerin hepsi bu!
Benim direkt olarak ihtiyacım yoktu o yüzden üzüntüm arkadaşımın kulaklık bulamaması. Onun gittiği yerde de manzara aynı kulaklık yok. Kulaklık almayı düşünüp alamayan arkadaşlara geçmiş olsun.

Bir de bu arkadaş var;

Bu arada benim arkadaşım herhangi bir tanıdığı olmadan almış, sanırım İstanbul'da yaşamadığı için bulabildi.

ED5A23F9-D4FC-43F9-85D8-EDEEB96F6A9E.jpeg

Bu görsel durumu açıklıyordur sanırım. :) Sıfır ve kutusu açılmamış ürün kaynıyor şu an siteler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı