BİM'de çalışılır mı?

Reis kolay mı bende yeni mezunum BİM'de çalışsam calisabilir miyim sen nerede çalışıyorsun kasiyer olarak mı?

Hocam her işi yapıyorsun. Kasiyer ayrı değil, mal atan ayrı değil, depoyu halleden ayrı değil, güvenlik yapan ayrı değil; herkes her işi illaki yapıyor, biraz yorucu ama benim için pek sıkıntı olmuyor yorulmak. Mental olarak yorulmak sorun yaratıyor. Ms yani mağaza sorumlusu olarak geçen şahıslar ile aranın iyi olması ve iyi anlaşman lazım yoksa işler iyi gitmez. Ben çoğu mağaza sorumlum ile hemen hemen iyi anlaşıyorum bu son mağaza sorumlusu biraz sıkıntılı olsa da idare etmeye çalışıyorum borçlarım bitene kadar. Bittiği zaman part time olarak kuryelik yapmayı düşünüyorum. Zorunlu değilsen girme. Eğer kısa süreli gireceğim diyorsan girebilirsin hatta yükselmek istiyorum diyorsan da girmeni tavsiye ederim. 35-40 bin TL arası maaş alıyor mağaza sorumluları. Çalıştığın bölgeye, ile göre de değişir yükselme zamanın ama kısa sürede yükselebilirsin hele ki üniversite mezunu isen.

Hocam acaba ne kadar maaş verdiler?

Brüt ücret 23.256, 00.
Ödeme tutarı 25.123, 08.

Ocak ayı bu tutar yatmış hocam düzeltmek gerekirse eğer girmeyi düşünüyorsan üsteki yazıklarımı okuyabilirsin. Ek olarak ay ay kesintin değişiyor ve ilk 2 ay stajyer sayılıyorsun yani ortalam brüt ücret alıyorsun. 2 aydan sonra mağaza primi vs aldığın tutar dahil oluyor yani 25 bin 24 bin gibi tutarlar alıyorsun ama dediğim gibi her ay aldığım maaş değişiyor saçma bir şekilde. Mesela aralık ayına bakarsak.

Brüt ücret 15.281, 00.
Ödeme tutarı 15.137, 59.

Kasım ayı ise.

Brüt ücret 15.281, 00.
Ödeme tutarı 16.202, 59.

Gibi son aylar daha fazla kesinti olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Spor salonunda BİM'de çalışan bir abiye kulak misafiri oldum. Çay ve kahve bedava arada bisküvi falanda bedava yediklerini söylüyor. Bütün gün ayakta olduğu için yorgunluk olabilir fakat bence çalışılabilir.

Şokta çalışan biriyle arkadaştı annem tarihi 1 gün geçen çoğu şeyi veriyordu çalışıyorsan oradanda bayağı bir şey yer mesela biskivi içecek sebze falan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı