BİM'de çalışılır mı?

Juartan

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte b450m s2h anakart
Sapphire rx590 pulse 8 gb
AMD R5 5600 işlemci
8X2 gb RAM
480 gb SSD
1 Tb HDD
Selamlar, bir süredir iş veya örgün üniversite vs. olmadığı için bayağı boşluktayım, hayat çok monoton olmaya başladı. Öyle ki sabah 6'ya kadar bilgisayardayım, 12-13'e kadar uyuyorum vs. Dolayısıyla bir işe girmeyi düşünüyorum, BİM'e girmeyi düşünüyorum ama aklıma birkaç soru takıldı. Aranızda BİM'de çalışan vs. varsa diye soruyorum:

• Küçük bir ilde yaşıyorum, küçük illerde de part-time imkanı var mı? Çünkü full-time olarak kendimi iyice oraya bağımlı etmek yerine hem normal hayatımı düzene sokup hem de para kazanmak için girmek istiyorum.
  • Part-time olarak girmek için CV bırakırken mi söylemem lazım?
  • Part-time ya da full-time, sizce çalışılır mı? Normalde şartları ağır diyorlar ama çok boş geçmeye başladı hayat, o yüzden girmek istiyorum.
  • Normal maaş 25k, part-time maaşı 17k'mış sanırım, doğru mu?
  • Ve son olarak, part-time çalışma saatleri nasıl?
Not: İlk iş tecrübem olacak.

Çok teşekkürler şimdiden.

Selamlar, bir süredir iş veya örgün üniversite vs. olmadığı için bayağı boşluktayım, hayat çok monoton olmaya başladı. Öyle ki sabah 6'ya kadar bilgisayardayım, 12-13'e kadar uyuyorum vs. Dolayısıyla bir işe girmeyi düşünüyorum, BİM'e girmeyi düşünüyorum ama aklıma birkaç soru takıldı. Aranızda BİM'de çalışan vs. varsa diye soruyorum:

• Küçük bir ilde yaşıyorum, küçük illerde de part-time imkanı var mı? Çünkü Full-time olarak kendimi iyice oraya bağımlı etmek yerine hem normal hayatımı düzene sokup hem de para kazanmak için girmek istiyorum.
  • Part-time olarak girmek için CV bırakırken mi söylemem lazım?
  • Part-time ya da Full-time, sizce çalışılır mı? Normalde şartları ağır diyorlar ama çok boş geçmeye başladı hayat, o yüzden girmek istiyorum.
  • Normal maaş 25k, part-time maaşı 17k'mış sanırım, doğru mu?
  • Ve son olarak, part-time çalışma saatleri nasıl?
Not: İlk iş tecrübem olacak.

Çok teşekkürler şimdiden.

Hocam ben BİM'de 7 ay çalışmış bulunmaktayım ve beni bölge bölge gezdirdikleri için ayrıldım ve şu an şokta çalışıyorum ve BİM'i mumla arıyorum müdür yardımcılık hedefin yoksa BİM'de çalışabilirsin BİM ve şokta yaşayacağın sorunları anlatayım ben sana

BİM
- Müdürün Erkek olursa geçmiş olsun senin içinden geçer
-Zorla Kasaya koyarlar ve 5-10 ay kasada bile kalırsın
-Kadın Müdür ile çalışırsan şanslısın demek sadece ağır iş yaparsın onlarda kolay zaten
-Bir sorunun oldugu zaman kadın müdüre danışabilirsin veya bs ye iletebilirsin

Şok
-Kadın Müdür ile çalışıyorum ve sorunlarımla ilgilenmiyor
-Senden Üst kişilere köle olmanı isterler
-Kasaya zorla seni sokarlar ve bilerek açık bile yaparlar
- Müdür yardımcısı sana emir kipli kullanıp işten soğabilirsin
-Bir sorunun oldugu zaman müdür yerine bs ye şikayet edersen aran cok kötü bozulur

Hocam ben BİM'de 7 ay çalışmış bulunmaktayım ve beni bölge bölge gezdirdikleri için ayrıldım ve şu an şokta çalışıyorum ve BİM'i mumla arıyorum müdür yardımcılık hedefin yoksa BİM'de çalışabilirsin BİM ve şokta yaşayacağın sorunları anlatayım ben sana

BİM
- Müdürün Erkek olursa geçmiş olsun senin içinden geçer
-Zorla Kasaya koyarlar ve 5-10 ay kasada bile kalırsın
-Kadın Müdür ile çalışırsan şanslısın demek sadece ağır iş yaparsın onlarda kolay zaten
-Bir sorunun oldugu zaman kadın müdüre danışabilirsin veya bs ye iletebilirsin

Şok
-Kadın Müdür ile çalışıyorum ve sorunlarımla ilgilenmiyor
-Senden Üst kişilere köle olmanı isterler
-Kasaya zorla seni sokarlar ve bilerek açık bile yaparlar
- Müdür yardımcısı sana emir kipli kullanıp işten soğabilirsin
-Bir sorunun oldugu zaman müdür yerine bs ye şikayet edersen aran cok kötü bozulur
Merhaba,öncelikle bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Part-time çalışmayı düşünüyorum her iki mağazada da çalıştığın için soruyorum bir maaş bilgilendirmesi yapman mümkün mü?Bim'e 2 şubesine cv bırakarak(cv pek kaliteli değildi fotoğraf vs de yoktu etkisi olur mu bilmiyorum),Şok'a ise internetten başvuru yaptım fakat 2-3 hafta olmasına rağmen dönüş olmadı,normalde sürekli personel sıkıntısı çekiyorlar diye biliyorum ama garip geldi.Maaş bilgilendirmesine ek olarak şöyle garip bir sorum olacak;Kilolu olmak işe alımlarında vs sorun olur mu acaba?Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, öncelikle bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Part-time çalışmayı düşünüyorum her iki mağazada da çalıştığın için soruyorum bir maaş bilgilendirmesi yapman mümkün mü? BİM'e 2 şubesine CV bırakarak(CV pek kaliteli değildi fotoğraf vs de yoktu etkisi olur mu bilmiyorum),Şok'a ise internetten başvuru yaptım fakat 2-3 hafta olmasına rağmen dönüş olmadı, normalde sürekli personel sıkıntısı çekiyorlar diye biliyorum ama garip geldi. Maaş bilgilendirmesine ek olarak şöyle garip bir sorum olacak; Kilolu olmak işe alımlarında vs sorun olur mu acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

Şoka sakın internetten başvurma hayatının hatasını yaparsın T.C. kimlik vb çalınabilir CV bırakman yeterli BİM'de fotoğraf önemli CV boşsa sorun değil benim de boştu öyle girmiştim ve sürekli personel sıkıntısı çekiyorlar ve kilolu olsan bile alırlar kilolu tanıdığım çok insan vardı BİM'de ve şokta sana maaş olarak tavsiyem BİM'e gir 25k+2K maaş etti sana 27k ben yardımcıyken 40-45'i buluyordu bazen şoka sakın girme ben şu an sürünüyorum şoktayım aralığa kadar dişimi sıkacağım çıkışımı alacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı