Bim'de Steam cüzdan kodu satışları devam ediyor mu?

Sound Track

Centipat
Yer
Almanya Hamm
Arkadaşlar bir ara Bim'de Steam cüzdan kodu satılıyordu. Oradan M&B Warband ve bir sürü oyun almıştım. Sokağa çıkma yasağı olmadan pazartesi günü arkadaşım M&B Warband almak istiyor, ben de Dirt Rally ve F1 2016 almak istiyorum. Biz bazen Bim'e gittiğimizde sistem hatası, satışı durdu vb. şeyler söylüyorlardı. Bazı zamanlarda ise alıyorduk. Bim'de satılan Steam cüzdan kodları şu an hala satılmaya devam ediyor mu?

Arkadaşlar bir ara Bim'de Steam cüzdan kodu satılıyordu. Oradan M&B Warband ve bir sürü oyun almıştım. Sokağa çıkma yasağı olmadan pazartesi günü arkadaşım M&B Warband almak istiyor, ben de Dirt Rally ve F1 2016 almak istiyorum. Biz bazen Bim'e gittiğimizde sistem hatası, satışı durdu vb. şeyler söylüyorlardı. Bazı zamanlarda ise alıyorduk. Bim'de satılan Steam cüzdan kodları şu an hala satılmaya devam ediyor mu?

Ben Niğde'de yaşıyorum daha hiç görmedim.😁

Buradakinde satılıyor ancak bayiden bayiye değişebilir.

Hocam kart kullanmıyorum. Bir ara ininal kart almıştım. Şok marketten ininal karta para yüklemek için komisyon alıyorlar. Ayrıca kartta para varsa ayda 1 kere 1 miktar para kesiyorlar o yüzden onu kullanmamaya başladım.
Tosla'da böyle bir şey yok merak etme. :) Kendim 4 aydır kullanıyorum. Her alışverişimde iade geliyor nerdeyse. Trendyol, Steam, Banabi, Getir vb.

Hocam kart kullanmıyorum. Bir ara ininal kart almıştım. Şok marketten ininal karta para yüklemek için komisyon alıyorlar. Ayrıca kartta para varsa ayda 1 kere 1 miktar para kesiyorlar o yüzden onu kullanmamaya başladım.

Papara Lite kart alın ayda 5 kez ücretsiz para yükleme işlemi+aylık ücret, aidat yok!😍

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı