BİM'den nasıl istifa edilir?

John cakir

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben BİM'de 1 hafta önce girmiş bulunmaktayım. 24.08.2024 yani 1 hafta önce girdim ve ayrılmak istiyorum. Bana deneme süresinde oldugumu söylediler ve 15 gün ile ilgili bir şey varmış, işten en erken nasıl ayrılabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka YOK ÖYLE BİRŞEY SENİ KANDIRMIŞLAR, Avukatım ben gitme en kötü kovarlar. Tazminat yok.
Abi bana diyo ki ben gireli 1 hafta oldu bugün Perşembe günü çıkmak istediğimi soyledimbana geldi elini kolunu sallayarak çıkamazsın dedi ve bölge sorumlusunu beklemen lazım dedi 15 gün şeyi söyledi ben dayanamıyorum artık direk çıksam korkuyorum başıma bişi gelir diye

Yazılı olarak 14 gün önceden haber verilmesi gerek. Fakat sektörün içinde olan biri olarak söylüyorum. Bugün istifa yazıp yarın gelmesen bir şey olmaz. Peşinden koşmaz hukuki açıdan.
Reis şimdi ise gidicem 20 dk ya akşam istifa mektubu yazsam versem yarın gelmesem olur dimi

Bugün resmi tatil, İnsan Kaynakları çalışıyorsa çıkarsın. Sana sigortadan mesaj gelecek ayrıldığına dair.
Ben en iyisi pazartesi günü mü vereyim abi çıkışı 1 haftada gerçekten çok bezdirdi beni adam maaş yatti bide az hattı tabi 1 hafta olduğu için iskurdan girdik bide biliyosun ben artık çıkmak istiyorum sigorta zaten daha gözükmüyor ve abi instagram fln varsa verebilir misin

Şimdiden ver belki de işleme girer. @sadoxir
tamam abi sagol bana diyo ki öyle kafana göre cıkamazsın burası resmi kurum diyo cıkmak cok istiyorum basıma bisi gelmicekse hemen vericem

Şimdiden ver belki de işleme girer. @sadoxir
Abi gerçekten cok bıktırdılar zorla kasaya koyuyolar az bişi öğretip bende direk ayrılmak isityorum sıkıntı cıkar diye korkuyorum olmaz dimi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı