BİM'den nasıl istifa edilir?

John cakir

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben BİM'de 1 hafta önce girmiş bulunmaktayım. 24.08.2024 yani 1 hafta önce girdim ve ayrılmak istiyorum. Bana deneme süresinde oldugumu söylediler ve 15 gün ile ilgili bir şey varmış, işten en erken nasıl ayrılabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğin zaman ayrılabilirsin. Yok öyle bir şey. Yaz istifanı ver insan kaynaklarına.
aga bana diyo ki çat parayı aldın öyle cabuk cıkmak yok diyor cıkamazsın diyo

Gitme kardeşim, hiç bir şey olmaz ararlarsa telefonu açmazsın olur biter.
abi ya tazminat fln davası açarlarsa?

15 gün içinde ayrılma hakkın var gibi diye düşünüyorum.
abi ben dün söyledim bunu oda 15 gün diye bişi söyledi şimdi ben gidip salı gününe kadar çalışsam ordan pazartesiye kadar rapor alıp salı çarşamba ve perşembe günü çalışsam olur mu

Çoğu iş için geçerlidir bu 15 günden evvel önce işten ayrılma hakkına sahipsin. Onlar sen çıkma diye ellerinden geleni söyleyeceklerdir sana saf biri gibi gözükmemeye çalış. İstifanı ver çık.
Kanka bim kurumsal firma öyle çıkıp gidemezsin diyo

İstediğin zaman ayrılabilirsin. Yok öyle bir şey. Yaz istifanı ver insan kaynaklarına.
Reis bana diyo ki burda elini kolunu sallayarak gidemezsin bölge sorumlusuna söylemem lazım diyo

Çoğu iş için geçerlidir bu 15 günden evvel önce işten ayrılma hakkına sahipsin. Onlar sen çıkma diye ellerinden geleni söyleyeceklerdir sana saf biri gibi gözükmemeye çalış. İstifanı ver çık.
Reis direk mesela istifa mektubu yazsam versem laf soylicek 15 gün bekleyim mi yoksa direk vereyim mi gireli 1 hafta oldu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı