Arkadaşlar merhaba ben BİM'de 1 hafta önce girmiş bulunmaktayım. 24.08.2024 yani 1 hafta önce girdim ve ayrılmak istiyorum. Bana deneme süresinde oldugumu söylediler ve 15 gün ile ilgili bir şey varmış, işten en erken nasıl ayrılabilirim?
Yazılı olarak 14 gün önceden haber verilmesi gerek. Fakat sektörün içinde olan biri olarak söylüyorum. Bugün istifa yazıp yarın gelmesen bir şey olmaz. Peşinden koşmaz hukuki açıdan.
Abi bana diyo ki ben gireli 1 hafta oldu bugün Perşembe günü çıkmak istediğimi soyledimbana geldi elini kolunu sallayarak çıkamazsın dedi ve bölge sorumlusunu beklemen lazım dedi 15 gün şeyi söyledi ben dayanamıyorum artık direk çıksam korkuyorum başıma bişi gelir diye
Yazılı olarak 14 gün önceden haber verilmesi gerek. Fakat sektörün içinde olan biri olarak söylüyorum. Bugün istifa yazıp yarın gelmesen bir şey olmaz. Peşinden koşmaz hukuki açıdan.
Ben en iyisi pazartesi günü mü vereyim abi çıkışı 1 haftada gerçekten çok bezdirdi beni adam maaş yatti bide az hattı tabi 1 hafta olduğu için iskurdan girdik bide biliyosun ben artık çıkmak istiyorum sigorta zaten daha gözükmüyor ve abi instagram fln varsa verebilir misin