trolosqlfod
Hectopat
Kendi ağı olan coinlerin bir anda erimesi çok zor, daha güvenli olur; USDT gibi kur bazlı coinlerde buna dahil. Komisyon konusunda hangi coin daha az komisyon alır net bilgim yok, fakat en az fee Polygon ağında o kesin. Ayrıca Polygon ağından USDT ile işlem yapabilirsiniz. Binance hesabınıza bahsettiğiniz gibi gönderim yapabilirsiniz ayrıca, fakat BTC ağından ve ETH ağından vs. gönderim yapılırsa yüksek fee var. Binance yatırma yaparken polygon üzerinden yaparsanız, fee en fazla birkaç cent lacaktır.@trolosqlfod hocam bugün anlattıklarınızı adım adım yaparak ödemeyi başarılı bir şekilde banka hesabıma çekebildim ve birkaç sorum var. MATIC hariç başka coinlerle ödeme alırsam zarar veya kar eder miyim? Örneğin; USDT, LTC çünkü ödemeyi yapan kişi bu coinlerle daha az komisyon alabileceğini söyledi.
Bir başka sorum ise eğer yine MATIC ile almamı önerirseniz direkt olarak Binance hesabıma çekip coini bozduramaz mıyım? Çünkü Metamask ile komisyon alıyor yani kısaca Metamask ne için kullanmamı önerdiniz?