Binance pool çalışma mantığı

Link varsa sevinirim.
Önce kimlik doğrulaması adımlarını tamamlayın yapmadıysanız. Bitcoin Mining Pool | Bitcoin Mining Contracts | Crypto Mining Pool | Binance bu adres zaten Türkçe, Binance hesabıyla giriş yaptıktan sonra bu adrese giderseniz Türkçe adım adım yaptırır size. Sonrasında miner yazılımında ayar yapmak gerekiyor. T-Rex kullanmayı tercih ederseniz aşağıya kullanmanız gereken .bat dosyaya yazılacak kodu ekledim.

[CODE title="T-Rex Miner - Binance Pool Örnek Kod"]t-rex.exe -a ethash -o stratum+tcp://ethash.poolbinance.com:3333 -u BINANCEPOOLHESAPADI -p x -w trexbin
pause[/CODE]

Bu kodda BINANCEPOOLHESAPADI yazan yere Binance Pool'a giriş yaptığınız kullanıcı adını yazın.
trexbin yazan kısma miner için istediğiniz takma ismi yazabilirsiniz bir önemi yok. Çalıştırınca başlar kazmaya 5-10 dakika sonra da pool.binance.com 'un istatistik sayfasında ETHASH kısmında görünmeye başlar.
 
ETH KAZANÇ
Yukarıda linkte iki tane RX580 ile yaptığımız kazançları gösterdim.
13 Nisanda yarım gün pcleri kapatmıştık dinlendirmek için,
8 Nisanda 2-3 saat CS:GO girmiştik,
29 Martı dikkate almayın binancepool'a geçiş yaptığımız gün idi.

Şimdi yukarıdakileri dikkate alındığında ben binancepoolun ilk gün vs son gün ETH kazancına baktığımda yüzde 30 düşüş mevcut. ETH Kazım zorluğu buradaki linkte ise kazım zorluğunu 2Miners'a göre yüzde 30'un yanından bile geçemeyecek derecede yükseliş ve düşüşler olmuş. Konuyla alakalı olarak tecrübe etmiş konu hakkında bilgisi olan arkadaş lütfen bilgilendirirse sevinirim. Herkes farklı şeyler sunuyor anlamadım gitti.
 
Link varsa sevinirim.

Buyurun Windows kullanıyorsanız dk 1.25 ile 2.20 arası izleyin oluşturduğunuz madenci adınız sizin cüzdan adınız örneğin Mehmet123 yaptınız miner a cüzdan no Mehmet123 yazacaksınız.
Gece 3'te hesap kesilir 5'e kadar yatar sonra Binance cüzdandan pool cüzdana gidip spot cüzdana aktaracaksınız bu kadar.
not : Bu arada tam mh almanız 20 saati buluyor önemli olan 24 saatlik mh diğerlerine takmayın kafayı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Link varsa sevinirim.

Ayrıca Binance da erhermine gibi değil share bulup bulmamayı az çok kafayı takmayın anasayfadasize her gece 3'te yeniledği mh başına vaadettiğini öder gün sonu gece 3'te 24 saat mh ortalamanızı anasayfadaki taahhütle çarpın.
Havuzların mantığıda aşağıdaki gibidir.

eth.PNG


bin.PNG
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı