Binance Pool nasıl işliyor?

237440

Kilopat
Arkadaşlar, GTX 1660S'li iki PC var. Ethermine havuzuna Claymore S Dual'den kazım yapıyorum.
Ethermine havuzunun spot hesabına gönderme politikası her gün farklılaştığı için Binance Pool'a geçtim. Burada Ethermine'nin arayüzündeki gibi anlık takip yok sanırım. Tahminler üzerinden çeşitli rakamlar veriyor. Arayüz kullanan arkadaşlara sorum, Ethermine ile kıyaslarsak kazançta değişiklik olur mu? Bu durum kafama takılıyor. Bir de 24 saat açık kalmasa bir sorun arz ediyor mu kazanç açısından? Teşekkürler.
Açıkçası 24 saat sonunda hesaba geçen ödeme tutarına güvenebilir miyim?

Ethermine ile arasında 1-2 TL'lik fark dışında bir fark yok. Ben Binance Pool kullanıyorum ve memnunum.

Ödeme şekli, 24 saat içerisinde ortalama Mh/s'ye göre yapılıyor. Ödemeye güvenebilirsiniz.
Ortalama Mh/s düşük görüntüleniyor ekranda hocam bunu baz alarak ödeme yaparlarsa ciddi düşüş olur 31.7 Mh/s alıyorum sabit poolda resimdeki gibi gözüküyor
Capture.PNG

Ben metamask cüzdanına kazım yapıyorum. Binance pool tam olarak ne ? Nasıl geçerim ?
Binancenin kendi havuzu hocam you tube ta var kullanımı kurumu falan basit bir kaç işlem günlük ödeme yapıyor binance pool

Ortalama Mh/s düşük görüntüleniyor ekranda hocam bunu baz alarak ödeme yaparlarsa ciddi düşüş olur 31.7 Mh/s alıyorum sabit poolda resimdeki gibi gözüküyor
Eki Görüntüle 1132101

Binancenin kendi havuzu hocam you tube ta var kullanımı kurumu falan basit bir kaç işlem günlük ödeme yapıyor binance pool
Hocam payment kısmına gelirseniz zaten ortalamaya göre ödeme yaptıklarını görürsünüz. Siz mininge devam ettikçe oradaki ortalama Mh/s artacak merak etmeyin.

Binance getiri açısından sakat bence,

Elektrik/Internet kesintisi veya herhangi bir sebepten kazım sekteye uğrayınca ortalama acayip düşüyor. Ve 24 saatlik ortalamana da yansıyor bu. Ben de kullandım 1 hafta kadar ve gözle görülür bir düşüş oldu kazancımda.

Ethermine'da kazıyorum. Yeni ödeme sistemine geçildi. Minimum olarak 0.01 olduğunda ödeme alabilirsin. tx fee yi kendin ödüyorsun orada. Yani transfer ücreti diyebiliriz. Settings kısmından ödemek istediğin max transfer ücretini belirleyebiliyorsun. mesela 20 Gwei/30 Gwei gibi.

0,01 e ulaşıp transfer ücreti de belirttiğin seviyeye geldiğinde sana ödemeni gönderiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı