Binaya kurulan fiber altyapı kime aittir?

Dostum size ne kadar sürede geldi bu GigaFiber arkadaşın attığı küçük kutudan bende de var 1 ay oldu hala altyapı sorguladığımda 16 Mbps ADSL gözüküyor.
Bana 1 sene oldu geleli ama 4 ay oldu kullanalı. Binaya kutu takıldıktan 2.5 ay sonra aktif oldu ben de ama arkadaşlarıma 1 ay sürmeden aktif olmuştu.

Aynı yerdeyiz :). TurkNet ile iletişime geç. GigaFiber'ini bağlasınlar dairene. Kullan keyfini çıkar. Ben 1 haftadır kullanıyorum. Harika bir şey. Rüyamda göremeyeceğim internet gerçek oldu.

Dostum konu sahibi kuzenim karşısında oturuyorum bende de var ama TurkNet'in sitesinde gözükmüyor GigaFiber orada gözükmeden mi bağlattın sen.
Bir de adresini verebilir misin sakıncası yoksa merak ettim sorgulayınca nasıl bir şey cıktığını.

Dostum konu sahibi kuzenim karşısında oturuyorum bende de var ama TurkNet'in sitesinde gözükmüyor GigaFiber orada gözükmeden mi bağlattın sen.
Bir de adresini verebilir misin sakıncası yoksa merak ettim sorgulayınca nasıl bir şey cıktığını.
GigaFiber gözükmeden bağlantı olmaz. Sorgulama ekranı böyle;
7c15a446e16348901f543e2b51ef6f507a0a9110_2_460x1024.jpeg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı