Binaya TürkNet fiber geldi

Yunus hayırlı olsun darısı başımıza :D.

Yusuf kıraç'a ve TT Destek'e yazmıştım. Önce TT Destek'ten cevap geldi. Sonra Yusuf kıraç'tan. Ve az önce aradılar. Teknik ekip fiber için uygunluğu kontrol ettikten yani keşif yaptıktan sonra tekrar arayacaklar. Bu kadar hızlı yanıt vereceklerini düşünmemiştim. Aslında güzel oldu bu. Yarın da fibere uygunluk var diye ararlarsa doğum günü hediyesi olmuş olur :)

Yusuf kıraç'a ve TT Destek'e yazmıştım. Önce TT Destek'ten cevap geldi. Sonra Yusuf kıraç'tan. Ve az önce aradılar. Teknik ekip fiber için uygunluğu kontrol ettikten yani keşif yaptıktan sonra tekrar arayacaklar. Bu kadar hızlı yanıt vereceklerini düşünmemiştim. Aslında güzel oldu bu. Yarın da fibere uygunluk var diye ararlarsa doğum günü hediyesi olmuş olur :)

Yarın doğum gününse şimdiden kutlu olsun. Ben çok uğraştım oradan beya. Yusuf kıraça yazdım cevap vermedi.

Yarın doğum gününse şimdiden kutlu olsun. Ben çok uğraştım oradan beya. Yusuf kıraça yazdım cevap vermedi.

Ya şöyle. Bizim arkada fiber var. Sağda ADSL var. Bende VDSL2 var karşımda VDSL var ki karşı bina ile bizim binalar aynı. Yan sokakta VDSL sonra tekrar ADSL. Çok saçma ama.

Ya şöyle. Bizim arkada fiber var. Sağda ADSL var. Bende VDSL2 var karşımda VDSL var ki karşı bina ile bizim binalar aynı. Yan sokakta VDSL sonra tekrar ADSL. Çok saçma ama.

Benim de altyapı saçma. Yanda Türk Telekom fiberi var. Arkamdaki dairede Superonline Türk Telekom fiberi var. Yanda Türk Telekom fiberi var dediğim müstekil site. Biz diğer müstekil iki site Vatan hainiyiz. 37 tane ev var bizim sitede hepsi istiyor. Ne inat bu anlamadım. Bu kadar hane fiber istiyor.

Ümidim pek yok komşu internet bağlatırken Telekom ekipleri geldi buraya ne zaman fiber gelecek dedim o iş zor dedi zaten size gerek yok dedi 100M civarında yakınsın dolaab VDSL ile 80 Mbps alırsın dedi bana düşük ping lazım dedim yapacak bir şey yok dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Yusuf abi cevap yazdı 😊. Umarım bir şeyler yapılabilir çünkü İzmir Arena'da 2018'de düzenlenen fuarda mı ne işte küçük bir LoL turnuvası yapmışlardı. Orada 2.olan çocuk karşı binada ve hayatımdaki en düşük gerçek hayattaki ping yani işte videodan değil de reelde ilk kez İzmir Arena'da görmüştüm. 1ms ping 100Mbps download 100Mbps upload vardı. Efsane.

Dostum tam olarak ne yazdın onu merak ettim? Nereden yazdın birde? :D

Ümidim pek yok komşu internet bağlatırken Telekom ekipleri geldi buraya ne zaman fiber gelecek dedim o iş zor dedi zaten size gerek yok dedi 100M civarında yakınsın dolaab VDSL ile 80 Mbps alırsın dedi bana düşük ping lazım dedim yapacak bir şey yok dedi.
Ben verdiğim mail adresine yazıp fiber istediğimde dönüş yapan hanımefendi "Yakın zamanda bölgenizde fiberoptik çalışması yok." dedi. Ancak 2 hafta sonra bizim apartmana fiber optik kablo çekti ekip. Bana fiber altyapı tamamiyle geldikten sonra(Bütün süreç bayram tatili ile 22 gün sürdü). 1 ay sonra sokağımızda tamamiyle optik kablo çalışması yapıldı. Ümidin olsun. Özellikle Yusuf Bey gençlere karşı anlayışlıdır, yaşadığınız zorlukları da anlatın. Yardımcı olur.
Dostum tam olarak ne yazdın onu merak ettim? Nereden yazdın birde? :D
Twitter'dan özel mesaj olarak yazabilirsin. 3 bin küsür takipçisi var Yusuf Bey'in.

Ben verdiğim mail adresine yazıp fiber istediğimde dönüş yapan hanımefendi "yakın zamanda bölgenizde fiberoptik çalışması yok." Dedi. Ancak 2 hafta sonra bizim apartmana fiber optik kablo çekti ekip. Bana fiber altyapı tamamiyle geldikten sonra(bütün süreç bayram tatili ile 22 gün sürdü). 1 ay sonra sokağımızda tamamiyle optik kablo çalışması yapıldı. Ümidin olsun. Özellikle Yusuf bey gençlere karşı anlayışlıdır, yaşadığınız zorlukları da anlatın. Yardımcı olur.

Twitter'dan özel mesaj olarak yazabilirsin. 3 bin küsur takipçisi var Yusuf Bey'in.

Yusuf bey ne kadar zaman sonra cevap veriyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı