BioNTech aşısı ile ilgili komplo teorileri size de komik geliyor mu?

201189

Kilopat
Katılım
9 Şubat 2018
Mesajlar
1.080
Çözümler
4
PCR testi zorunluluğu kalkmasından sonra kahvede okey oynayan komplo teorici dayılar tekrar meydanlara çıktı. Twitter'da özellikle aşı olmayan insanlar, kendi kafalarında kurdukları komplo teorileri ile zafer kazandıklarını iddia etmesi sizce de çok komik bir durum değil mi? Özellikle Twitter bu tarz konularda insanları yanıltacak şekilde, bilgi kirliliği ile dolmuş vaziyette. Sizin de düşünceleriniz merak ettiğim için bu konuyu açma gereksinimi duydum.

Örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
3 doz BioNTech aşısı oldum, gördüğüm tek sıkıntı kol ağrısıydı onlar içinde basit çözümler var ağrı kesici haplar gibi, ben olunmasını öneriyorum er ya da geç herkese veya büyük birçoğunluğa yayılacak bu virüs ve varyantları.
 
Keşke bu komplo teoriciler haklı çıksın diye çok bekledim. En azından bu iğrenç yaşantıdan kurtuluruz diye ancak olmadı.
Aşının ne kadar etkili olduğunu tartışabilirsin, aşı olmak istemeyedebilirsin ancak aşıya karşı komplo teorileri kurmaya kalmak oldukça yersiz bir davranış.
 
Aşının ne olduğunu bilmeyen adamlar, başımıza tıp profesörü kesiliyorlar. Adam aşı olunca virüsün yayılmayacağını sanıyor. Bunlarla tartışmaya bile girmek mantıklı değil.

Ben ne anlatırsam anlatayım karşımdakinin onu anlayacak kapasitesi yoksa onla tartışmam. Dünyada bu güne kadar çok fazla bilgisiz insan gördüm ama aşı karşıtları kadarını hiç görmemiştim. Covid sayesinde onları da görmüş olduk.

Büyük oyunu gören Cemil'i tebrik ederim. Devlete de bildirdim acil maaş bağlayacaklar kendisine. Yazıktır.
 

Geri
Yukarı