BioNTech Aşısı Yan Etkileri

Hocam ilk yaşadığınız belirtiler dediğiniz gibi psikolojik olabilir sonraki günlerdeki halsizlik ateş ise normal 2. aşıdan sonra bu kadar yan etkisi yaşamazsınız vücut direnç geliştirmeye başlıyor zaten ilk aşıdan sonra yine de doktordan onay alın.
Bende öyle düşünüyorum. Çok dikkat eden biri olmama rağmen aşı olmak istedim. Yan etkileri olacak tabi ama sanki bende daha fazla oldu ve korkuttu beni. İşin içine anksiyete de girince benim için çıkmaz sokağa dönüşüyor bu durum. Çünkü öleceğim diye kaç gece uyumadığımı biliyorum. Bu sayede uyandıktan sonra şükretmem gerektiğini öğrendim. Her hastalıktan ve sağlıktan ders almak gerekiyor. İkisinin de değeri birbirinin içinde. Hayır ve şerde olduğu gibi. Biz bilmiyoruz.
Bugün ikinci doz aşıyı olacam dua edin arkadaşlar. Kendimi hazır hissetmiyorum ama ailem zorluyor. İlk aşıda olduğu gibi başım dönecek yere uzanacam gibi geliyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı