BIOS ayarını değiştirdikten sonra endişe edilmeli mi?

tolgacan20

Kilopat
Merhaba, yeni bir klavye almıştım şarjlı, fakat 2-3 gün sonra bilgisayarımı kapattığımda klavyenin RGB ışıkları açık kaldı. Bunu biraz araştırdığımda bir yol buldum.
Advanced>apm configuration>erp ready ayarının disabled durumda olması ve sonra devamında da USB Power delivery in soft off state S5 ayarının disabled olması gerekiyormuş tarzında bir yazı buldum. Fakat benim BIOS ayarlarımda böyle bir yer bulamadım (ErP Ready ayarı yok). USB Power delivery in soft off state S5 ayarını disabled yaptığımda sorun çözüldü fakat yazıdaki ErP Ready ayarı yok yani ben kısmı bir ayarı yapabildim. Bu bir sorun yaratır mı? Çok teknik konuları bilmiyorum ve bir sorun yaşamak istemediğimden sizlere sormak istedim.

Not: Bu ayarı yaptıktan sonra kulaklık standımın RGB ışıklarını kapatsam bile her startta RGB'ler çalışıyor. Bu benim için bir sorun değil fakat bu ayar yüzünden bir sorun yaşamak istemiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Sorun yaşamazsınız hocam. Hadi yaşadınız diyelim BIOS sıfırlamak çok basit bir işlem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı