BIOS güncellenmeli mi?

Yusufbey007

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı aldığımdan beridir (2 yıldır) BIOS güncellemesi yapmıyorum. Ona rağmen bilgisayar hiç sorunsuz çalışıyor, sizce yapmalı mıyım? Yoksa gerek yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı aldığımdan beridir (2 yıldır) BIOS güncellemesi yapmıyorum. Ona rağmen bilgisayar hiç sorunsuz çalışıyor, sizce yapmalı mıyım? Yoksa gerek yok mu?

Güncelleseniz daha iyi olur hani bilgisayarın sorunlu çalışmasına neden olacak kadar büyük bir değişiklik yapmaz tabii ki o kadar da büyütmeyin BIOS güncellemesini açın dosyayı kendi 2 dakikada hallediyor zaten streslik korkulcak bir durumda olmaz o konudan süpheniz olmasın yapın geçin.

Zaten BIOS güncellemesi, sürücü güncellemeleri gibi değildir. Yeni bir donanım taktığınızda sıkınıtı çıkarması ve çok nadir durumlar dışında kurcalamayın. İllaki yapmanız gerekmiyorsa hiç müdahale etmeyin derim şahsen.

Ona rağmen bilgisayar hiç sorunsuz çalışıyor.
Burası sorunun cevabı sayılır. Sistemini sorunsuz kullandığın veya işlemcini değiştirmediğin sürece gerek yok, ki o da her platform için geçerli değil.

Sorun yaşayacağını düşündüğün bir yerde yaşamıyorsan güncellemenden zarar gelmez elbette.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı