BIOS güncellerken kapanan bilgisayar açılmıyor

Jorquen

Megapat
Daha fazla  
B450 GAMING Plus anakartımda bulunan.
Anakartın LED'leri yanıyor CPU fan dönüyor ekran kartına güç gidiyor.
M-Flash ile BIOS Update yaparken kapandı ve şu an açılmıyor. En başta RAM sandım ve denedim ama olmadı. Burada bilgisayarcı tanıdığım var ona götürdüm.
O da RAM değiştirdi denedi, RAM slotu değiştirdi denedi, PSU değiştirdi denedi, ekran kartını değiştirdi olmadı.
Nasıl düzeltiriz servise mi yollayayım?
16 GB RAM 3000MHz.
1050 Ti.
Ryzen 5 2600.

Bilgisayarcıda gerekli ekipman varsa yeni BIOS yazsın. Veya flashback tarzı bir özellik varsa geri döndürün. BIOS güncellerken bozulmuş gibi duruyor.

BIOS flashback var anakartta ama çalıştıramadım herhalde USB'yi takıyorum bir kere basıyorum 2 kere yanıyor sönüyor bir daha yanmıyor. Ben mi yapamadım bilmiyorum aslından daha da bozarım diye de bir şey yapmıyorum artık.

Dostum neden bilgisayarın BIOS'unu güncelliyorsun ki PC için kritik bir şey. Zorunlu olmadıkça BIOS'unu güncelleme. Servise ver en iyisi.

Çok çok özür dilerim dostum. Bir daha söz yapmam. Hatta önce seni ararım mesaj atarım öyle yaparım bundan sonra.

1591446764828.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de sorun olmadıkça güncellenmemesi taraftarıyım Flashback'i veya türevi olmayan anakartlarda ama sizde bir sorun varmış anlaşılan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı