BIOS üzerinden disk biçimlendirme nasıl yapılır?

Umut Kulak

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, BIOS'tan Windows 10 kurarken yükleme ekranından sonra yeniden başlattan sonra bilgisayar açılırken siyah ekranda kalıyor ve bunun üzerine farklı yollar denedim ve hiçbiri olmadı bende Win 10'u tekrar kurmaya karar verdim. Bilgisayarımda bulunan SSD'yi BIOS üzerinden nasıl biçimlendirebilirim ya da biçimlendirebilir miyim?

Arkadaşlar rica ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Kurulum işlemine baştan başlayıp sürücü seçme ekranında biçimlendiriyorsunuz. Normal prosedürü uygulayın. BIOS üzerinden disk biçimlendirme yapamazsın dos ortamında yapabilirsiniz ama.

Hocam yeniden yüklemeyi denedim fakat yapamadım biraz yardımcı olur musunuz kullandığım anakart MSI markası.

Hocam yeniden yüklemeyi denedim fakat yapamadım biraz yardımcı olur musunuz kullandığım anakart MSI markası.
İki temel aşamada atabilirsiniz. Hazırlık ve format aşaması. Bu konuda da Recep Bey'in gerçekten güzel iki rebheri var.

Takıldığınız yerlerde varsa imkanınız görsellerle destekleyip yardım isteyin mutlaka yardımcı oluruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İki temel aşamada atabilirsiniz. Hazırlık ve format aşaması. Bu konuda da Recep Bey'in gerçekten güzel iki rebheri var.

Takıldığınız yerlerde varsa imkanınız görsellerle destekleyip yardım isteyin mutlaka yardımcı oluruz.

çok teşekkür ederim denedikten sonra sizlerle iletişime geçeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı