BIOS USB belleği okumuyor

Taha Kacar

Megapat
Selamlar, Acer Aspire 2270 laptopımın F2'si bozuk olduğu için BIOS'a giremedim, bu nedenle ben de Windows onarma bölümünden CMD ile tüm diski temizledim, sonra USB belleğimi takıp başlattım fakat no bootable device diyor. Eski olduğu için olabilir mi? USB belleğimle daha önce yeni bilgisayarıma format attım bir problem yaşamadım, ayrıca laptopın BIOS ayarlarının fotoğrafını koydum. Muhtemelen şu UEFI olayıyla alakalı ama ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdiden yardımlar için minnettarım.

4d646f17-78a4-4b1e-b40b-049c9700be6b.jpg

2268472b-afba-4f00-bcae-7452d42b6e92.jpg

bcbc5673-e00b-485a-b3cf-62f92a1fc1f7.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
usb belleğini rufus yazılımını kullanarak windows 10 pro olarak yeniden yapılandır sonra öyle dene banada olmuştu bir kere kendimde kullandığımı arkadaşıma vermiştim işe yaramamıştı daha sonra tekrar yapılandırdım oldu

usb belleğini rufus yazılımını kullanarak windows 10 pro olarak yeniden yapılandır sonra öyle dene banada olmuştu bir kere kendimde kullandığımı arkadaşıma vermiştim işe yaramamıştı daha sonra tekrar yapılandırdım oldu
Aşırı garip bir çözüm 😄 İşe yaradı teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı