Çözüldü BIOS'a girilemiyor

• Konuyu başlatan Mahsak
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 308
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mahsak

Hectopat
Kasamda 2 tane SSD mevcuttu, Windows'un kurulu olduğu SSD'yi çıkarıp başka kasaya taktim sonrasında diğer SSD'ye Windows'u kurmak için USB belleği hazırlayıp kurmaya başlayacaktım lakin BIOS açılmadı görüntü de gelmiyor zaten. BIOS'un neden acilmadigini anlayamadım. Yardımcı olabilecek var midir?

Dosya Ekleri

• 17631363532881515429324381118627.jpg
    17631363532881515429324381118627.jpg
    139,5 KB · Görüntüleme: 4
2. Bir ekran kartınız veya dahili ekran kartınız var mı işlemcide felan.

2. bir ekran kartınız veya dahili ekran kartınız var mı işlemcide falan.

Hayır RX 7700XT tek ekran kartı.

Güç kaynağı kapalı iken CLR_CMOS yazan iki PIN'i tornavida yardımı ile 5-10 saniye birbirine değdirin.

O pinde yine tahmin ettiğim gibi ekran kartının altında galiba. Su güç kablolarını tam olarak nasıl çıkaracağım kusura bakmayın ilk defa bu tarz bir şey yapıyorum o Click tarzı ses cikartan mandala basıp çekmeye çalışıyorum çıkmıyor fazla da zorlamak istemiyorum.

O pinde yine tahmin ettiğim gibi ekran kartının altında galiba. Su güç kablolarını tam olarak nasıl çıkaracağım kusura bakmayın ilk defa bu tarz bir şey yapıyorum o Click tarzı ses cikartan mandala basıp çekmeye çalışıyorum çıkmıyor fazla da zorlamak istemiyorum.

Plastiği tam ele gelmiyor o yüzden de çekemedim bir türlü kolay bir yöntemi var mı bunun.

Plastiği tam ele gelmiyor o yüzden de çekemedim bir türlü kolay bir yöntemi var mı bunun.
Ben düz tornavidayla ittirmiştim altından ama zarar verebilir misiniz bilemiyorum.

Neden bahsediyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı