Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beğendim.Fakat sizce bu anakart çok ucuz değilmi 199TL gibi bir fiyatı var ben bunu alsam işlemciyi kullanmak için bios update falan yapmama gerek kalmaz dimi.Ram olarak ta bunları buldum sorun çıkarmaz mı ?
Ram linki:ADATA 8GBX1 2133MHZ SINGLE DDR4 RAM ( AD4U213338G15-S ) Fiyatı
Hayır fiyatı normal sonuçta H110 chipset ve oda yavaş yavaş eskimeye başlıyor. BIOS sorusuna gelirsek BIOS update yapmak sistemi güncel tutar yapılması şiddetle tavsiye edilir. RAM olarakta Adata kaliteli bir markadır. RAM size yeter ama oyun oynayacaksanız soğucutulu RAM tercih edin.
Hocam güvenmem dediğiniz anakartın markası MSI, Asus gibi markalar henüz bilinmezken Türkiye'de faaliyet gösteriyordu. Ayrıca akıl karıştırmayın, G4560 bu anakart ile uyumludur.
''MSI, Asus'' Gibi markalar bilinmezken Türkiye'de faaliyet göstermesi şuan daha iyi olabileceği anlamına gelmiyor maalesef. Akıl karıştırmak mı ha, ben sadece görüşlerimi belirttim arkadaşımız sitesinde yazmıyor demiş H110M kartlar güncelleme ile 7 Nesil işlemcilere uyumlu olduğunu bilmiyorsunuz sanırım, yazmamasının sebebi güncelleme gelmemiş olmasıdır sanırım dedim?