Biostar Anakart Nasıldır?

Eğer BIOS Update yapılı değilse maalesef takıp kullanamayıcaksınız, ilk önce servisine BIOS Update için servise vericeksiniz ondan sonra 15-30 gün arası yapılması bekleyiceksiniz yapıldıktan sonra alıp takıp kullanıcaksınız.

TTNET'de yıllardır faliyet gösteren bir marka ama TürkNet'in gerisinde kalmış ve memnuniyetini yitirmiş bir firma. Açıkcası pek güvenilir bir marka değil ama 15 yıldır çalışan BİOSTAR anakartlı makinaya format attım geçenlerde.

@DangeriousHD Bırakın anlamayan anlamasın, siz üslubunuzu bozmayın.

Kendisi nasıl bir marka pek bir bilgim yok ama sistemin ana öğesini alırken biraz daha bilindik markalara bakın. Onların firmware desteği daha iyi olur. Her marka her H110 çipsetine güncelleme çıkarmamış olabilir de. Aldıktan sonra elinizde de kalabilir hiç kullanamadan anakartı. Bütçeniz var ise bilindik markalara yönelin.

Abi her şey çok pahalı dolar yüzünden sizce AM4 tabanlımı toplamam lazım ama o daha pahalı.Kafam çok karıştı 670 TL bütçem var işlemci ile anakartı alınca,RAM için para kalmıyor şuan ki sistemimde şu:
Fx 4100 3.6 Ghz
8 Gb Ddr3 1333 Mhz Ram
R7 250 Ekran kartı

Andavallığın son derecesi, anlamıyor musunuz anlamak mı istemiyor musunuz?
Laflarına dikkat et sınırını aşma! Bu işlemci ve anakartı takıp hatta satışa sunan siteler bile mevcut. Bilmeden yorum yapıyorsun birde hakaret ediyorsun. Ayrıca BIOS update için servise vermek nedir? Zaten yeni nesil anakartlar da BIOS updatesi yapmak daha kolay iken?
@orhann.ozkan Dostum zaten işlemci ve anakartın belli;

Bıostar H110mhc Ver 7.0 Ddr4 2400 +ıntel Kabylake Pentıum G4560 - n11.com

Buradaki linkten hazır olarak alabilirsin. Kargo da ücretsiz zaten.

Abiler bırakın tartışmayı bana yardım edin ben bu anakartı alsam sıkıntı olurmu çok para vermek istemiyorum.Fiyatı gayet makul onun için söyledim alsam pentium g4560 takıp direk kullanabilirmiyim.Yanında da R7 250 ekran kartını kullansam ileride değiştiricem tabi.Pardon linki görmemişim fiyatı da uygun önerirmisiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı