Biostar Anakart Nasıldır?

Bir sorun olmaz dimi kusura bakmayın ilk defa sistem topluyorum da peki bana önerebileceğin ram varmıdır acaba ?

DDR4 2400MHz veya daha alt frekansa sahip olan herhangi bir RAM kullanabilirsin. Araştır birazcık bütçen için hangisi iyiyse onu tercih et.

Yardımcı olduysam mesajlar için "Like" tuşuna bası ver bizahmet.

Yerinizde olsam bu anakarta güvenmezdim, belki 1151p için güncellemesi olmadığı bu yüzden de anakartın sitesinde yazmıyor olabilir.

Hocam güvenmem dediğiniz anakartın markası MSI, Asus gibi markalar henüz bilinmezken Türkiye'de faaliyet gösteriyordu. Ayrıca akıl karıştırmayın, G4560 bu anakart ile uyumludur.

''MSI, Asus'' Gibi markalar bilinmezken Türkiye'de faaliyet göstermesi şuan daha iyi olabileceği anlamına gelmiyor maalesef. Akıl karıştırmak mı ha, ben sadece görüşlerimi belirttim arkadaşımız sitesinde yazmıyor demiş H110M kartlar güncelleme ile 7 Nesil işlemcilere uyumlu olduğunu bilmiyorsunuz sanırım, yazmamasının sebebi güncelleme gelmemiş olmasıdır sanırım dedim?

Akıl karıştırmak tabii ki belirttiğini o görüş fikir farklılığına yol açıyor. BIOS uptadesi yapıldığında anakart 7. işlemcilerle de uyumlu ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…