BIOSTAR B650MP-E Pro servisi sorunun kullanıcı kaynaklı olduğunu söylüyor

Aubert

Zeptopat
Daha fazla  
Sevgili dostlar, merhaba. Aralık 2024 tarihinde Amazon üzerinden BIOSTAR B650MP-E Pro anakart aldım. Ancak ekonomik nedenlerden dolayı bilgisayarımı Şubat 2025'te toplayabildim. Topladığımda BIOS'a girmeye çalıştım fakat Secure Boot sırasında anakart dondu ve servise göndermiştim. Servisten anakartım geldi, tekrar montajını yaptım fakat bu sefer BIOS'a girince tekrar dondu ve açılmadı. Tekrar servise gönderdim. Servisten RAM'lerin 6000 MHz olduğu, anakartla uyumsuz olduğu veya EXPO desteği yüzünden sorun olduğu gibi bahanelerle dönüş yaptılar. Ben de anakartın bu RAM'leri desteklediğini ve RAM'leri başka bir bilgisayarda denediğimi, herhangi bir sorun olmadığını söyledim. Birkaç gün sonra bana anakartın garanti dışı olduğunu ve kullanıcıdan kaynaklı hasarlar olduğunu belirttiler. "Nasıl hasar?" dedim, düşmüş gibi diyorlar. :D Ben de böyle bir durum olmadığını belirttim. Bana görsel attılar, anakartın birkaç yerinde hasar gözüküyormuş, ancak ben böyle bir şey yaşamadım. Son olarak bana anakartımın garanti dışı olduğunu ve yapılamayacağını söyleyip geri yollayacaklarını belirttiler. Ne yapmam gerekiyor, yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 27
  • 2.jpg
    2.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 26
Gerçekten siz kirmadiysaniz buldukları bahane gülünç olmus..Bozuk anakarti geri almamak için uydurmuslar. Sizede THH yolu gözüküyor. Geçmiş olsun.
Hayır, ben kırmadım. Hatta ilk başta, acaba kargo sırasında mı hasar aldı diye düşündüm. Kargo sırasında oluşabilecek hasarı karşılamadıklarını göz önüne almıştım. Fakat şu anda görsellerde görülen hasarın kargo sırasında oluşmadığı bariz şekilde belli. Bu yüzden, "keriz yerine konulmuş" hissi beni gerçekten kızdırıyor. Daha önce böyle bir sorun yaşamadığım için ne yapmam gerektiği konusunda en ufak bir fikrim yok. Tüketici heyeti vb. gibi başvurulacak yerleri bile bilmiyorum. Amazon ile iletişime geçtim, benden anakartı ve servis raporunu onlara göndermemi istediler. Kontrol edeceklerini söylediler, şu an servisten anakartı ve servis raporunu bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı